logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تشییع باشکوه پیکر مطهر شهید مدافع وطن در ساری

تشییع باشکوه پیکر مطهر شهید مدافع وطن در ساری
پیکر پاک شهید مدافع وطن استوار یکم امیر مختار جعفری در ساری تشییع و در گلزار شهدای این شهر به خاک سپرده شد‌.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، پیکر پاک شهید مدافع وطن امیرمختار جعفری صبح امروز با حضور گسترده خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان، آزادگان، مسئولان دستگاه‌ها، نیروهای نظامی و انتظامی، مردم ولایتمدار مازندران از مقابل امامزاده یحیی(ع) ساری تا گلزار شهدای ملامجدالدین تشییع و در جوار مطهر شهیدان گرانقدر به خاک سپرده شد.

مراسم وداع با پیکر مطهر این شهید بزرگوار جمعه بیست و هشتم تیرماه بعد از نماز مغرب و عشا با حضور ایثارگران و امت شهید پرور در حسینیه آیت الله خامنه‌ای ساری همراه با مداحی و نوحه سرایی برگزار شد.

در ابتدای مراسم وداع حسن‌ مفخمی‌شهرستانی جانشین فرماندهی انتظامی مازندران اظهار کرد: از تعداد ۱۳ هزار شهید نظم و امنیت در کشور ۶۱۱ شهید نیروی انتظامی اهل استان مازندران است که شهید امیرمختار جعفری هم اخیرا به این تعداد اضافه شده است.

وی افزود: بنابر فرموده مقام معظم رهبری شهیدان نمونه‌های بازر اخلاص و تقوا هستند، این شهید بزرگوار هم به گفته آشنایان این‌چنین بودند و همواره با اخلاص بودند و سعی می‌کرد هر کاری که می‌تواند در راه دفاع از امنیت کشور انجام دهد در حالیکه وابستگی خاصی به خانواده خود داشت اما آرزوی پوشیدن لباس سبز آگاهی را داشت.

این مسئول با بیان اینکه این شهید در پلیس آگاهی شهرستان کلاردشت آگاهی همکاران این شهید وی را نمونه بارز ایثار و از خودگذشتی می‌دانستند،اظهار کرد: امیر مختار جعفری برای گذراندن دوره خدمت عملیاتی به سیستان و بلوچستان رفت تا در این لباس خدمت ارائه کند و به دلیل مقابله با هر گونه ناهنجاری و حفظ ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران به درجه رفیع شهادت نائل آمد، امشب این سیل جمعیت آمدند تا راه این شهید را ادامه بدهند.

جانشین فرماندهی انتظامی مازندران خطاب به خانواده شهید گفت: همه این جوانان که آمدند بگویند با شما همدردیم و رهرو واقعی این شهید هستیم و در پاسداری از خون او و همه شهدا دفاع می‌کنیم، شهادت افتخاری‌ست که همه باید به نحوی عمل کنیم که رهرو واقعی راه شهیدان و حافظ خوب دستاوردهای انقلاب و سرباز ولایت باشیم.

استواریکم شهید «امیرمختار جعفری» متولد سال ۱۳۷۰ اهل روستای شبکلا شهرستان ساری در درگیری با شرور مسلح در فنوج سیستان و بلوچستان به درجه رفیع شهادت نائل شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه