logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تداوم ناپایداری های جوی در سیستان و بلوچستان؛

دریای عمان مواج، متلاطم و بارانی می شود

دریای عمان مواج، متلاطم و بارانی می شود
دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: دریای عمان از امروز تا جمعه پیش رو مواج، متلاطم و بارانی پیش بینی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا سالاری فنودی در گفت وگو با عصرهامون، گفت: امروز آسمان نوار ساحلی استان صاف تا کمی ابری است و احتمال بارش خفیف باران نیز وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی ادامه داد: دریای عمان همچنان عواج و متلاطم است به طوریکه انتظار می رود تا سه روز آینده بیشینه ارتفاع موج در آن به ویژه مناطق شرقی به 1.5 تا 2 و گاهی 2.5 متر نیز برسد.

دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این مدت وزش باد و گردوخاک و غبار محلی نیز پدیده قابل انتظار برای ساعات مختلف روز در بخش های مستعد نوار ساحلی است.

سالاری فنودی افزود:وضعیت جوی و دریایی مسیر حرکتی شناور های تجاری به سمت تمامی بنادر امارات (دبی) و دیگر بنادر خلیج فارس مساعد و برای بنادر عمان(مسقط)، پاکستان(کراچی) و هندوستان(بمبئی) با احتیاط و هماهنگی با مرکز کنترل و ترافیک اداره کل بنادر ودریانوردی استان همراه شود.

وی ادامه داد: شرایط جوی و دریا برای امور صیادی شناورها در کلاس قایق و لنج در مناطق شرقی نامساعد است اما برای سایر مسبر شرایط عادی است.

فنودی در پایان خاطرنشان کرد: شماره تماش 1550 مرکز جستجو و نجات اداره کل بنادر و دریانوردی(MRCC) جهت هماهنگی و اطلاع رسانی حوادث دریایی در دسترس تمامی فعالین دریایی است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه