در راستای مدیریت بهتر توزیع آب در سطح شهر صورت گرفت؛

نصب 7 فشار سنج و 15 شیرفلکه جدید در شبکه توزیع آب زاهدان

نصب 7 فشار سنج و 15 شیرفلکه جدید در شبکه توزیع آب زاهدان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از نصب 7 دستگاه فشار سنج و 15 عدد شیرفلکه جدید در شبکه توزیع آب زاهدان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسمی در گفت وگو با عصرهامون، گفت: در راستای کنترل و مدیریت بهتر شبکه توزیع آب، امور آب و فاضلاب زاهدان جهت نصب تجهیزات پایش و کنترل شبکه اقدام کرد.

وی افزود: این تجهیزات در هفته اخیر در نقاط بحرانی شبکه نصب گردید تا امکان پایش مستمر وضعیت شبکه میسر شود همچنین امکان مدیریت و تنظیم فشار شبکه در پهنه های کوچکتری امکان پذیر باشد.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح آب رسانی به این نقاط بحرانی تسهیل می‌شود و دوره‌های قطعی مشترکان کوتاه تر خواهد شد و رضایتمندی مشترکان افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در پایان اظهار کرد: این تجهیزات در مناطق زیباشهر، مهرشهر، خیابان کوثر، فروغ، امام خمینی شرقی، بهداشت و ... نصب شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه