فعالیت ۶۸۰ موزه در سطح کشور/ هزارمین موزه تا دوسال آینده افتتاح می شود

فعالیت ۶۸۰ موزه در سطح کشور/ هزارمین موزه تا دوسال آینده افتتاح می شود
مدیرکل امور موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی‌تاریخی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از افتتاح هزارمین موزه کشور تا دوسال آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا کارگر مدیرکل امور موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی‌تاریخی سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، با اشاره به اینکه در حال حاضر ۶۸۰ موزه در سطح کشور فعال هستند، گفت: تاکنون رشد قابل توجهی در این زمینه داشته ایم و امیدواریم تا دوسال آینده جشن افتتاح هزارمین موزه را در کشور بگیریم که رکورد مهمی در مقایسه با بسیاری از کشور‌ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی افزود: به واسطه تاریخی بودن کشور ایران، عمده موزه‌ها تاریخی هستند و طی سال‌های اخیر با ورود بخش خصوصی به این حوزه، موضوع موزه‌ها در سطح کشور متنوع و جذاب شده است.
,
 
,
کارگر با اشاره به ساخت بزرگترین موزه منطقه‌ای در استان یزد اظهار داشت: ساخت موزه‌ی منطقه‌ای یزد در مکانی به نام صدر العلما مشخص و مرمت بنا آغاز شده، اما با توجه به وضعیت تخصیص اعتبارات، میراث فرهنگی به تنهایی قادر به تامین هزینه‌ها نیست و زمان ساخت این موزه نیز طولانی خواهد شد.
,
 
,
مدیرکل امور موزه‌ها و اموال منقول فرهنگی‌تاریخی سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: به دنبال راهکاری برای دریافت کمک‌های مالی جلسه‌ای با شورای شهر یزد برگزار و مقرر شد این نهاد بخشی از هزینه‌های این موزه را تامین کند.
,
 
,
گفتنی است؛ مجموعه تاریخی صدر العلما یزد که وسعت آن به ۱۲ هزار متر مربع می‌رسد، بنایی صفوی‌قاجاری است که در مرکز بافت تاریخی شهر یزد و در شریان اصلی این بافت و در کنار مهم‌ترین بنا‌های تاریخی این شهر قرار دارد.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه