رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز:
تروریستهای داعش مانعی برای فعالیتهای ایران در عراق نیستند
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز گفت: بزودی ضریح مطهر حبیب ابن مظاهر(ع) به عراق ارسال خواهد شد و داعش هرگز نمی تواند مانعی برای فعالیت های بازسازی ایران در عراق باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تیتر1 از البرز؛ حجت الاسلام نورالله حسینی متولی افزود: برخی تغییرات در سیستم کاری ساخت ضریح مطهر حبیب ابن مظاهر(ع) به وجود آمد که اتمام این طرح را به عقب انداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر1,
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز: تروریست های داعش مانعی برای فعالیت های ایران در عراق نیستند
وی با بیان اینکه همچنین گرانی جنس و کمبودها هم یکی دیگر از عوامل کندی کار بوده است گفت: بزودی شاهد اتمام و ارسال این حرم مقدس به عراق خواهیم بود و هیچ گونه مشکل امنیتی سر راه این ارسال وجود ندارد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز در ادامه اظهار داشت: رابطه ما با عراق از طریق بازسازی مناطق مقدس و هماهنگی هایی که وجود دارد باعث تقویت منطقه ای و تقویت روحیه مردم عراق است.
حجت الاسلام نورالله حسینی متولی افزود: تا کنون حضور ایران در عراق خیلی موثر بوده است و من معتقد هستم که در صورت تقویت بیشتر رابطه ما با عراق به شکل بازسازی نه تنها فرهنگ شیعه را انتشار خواهد داد بلکه باعث رشد حکومت و تقویت عراق نیز خواهد بود.
ستاد بازسازی عتبات عالیات غرب استان تهران که امروز ستاد بازسازی عتبات عالیات استان البرز است ، اولین ستاد بعد از مرکز بود که تشکیل شد و با کارنامه درخشانی که در بازسازی داشت مفتخر به ساخت ضریح مطهر حبیب بن مظاهر(ع) شد.
این ضریح دارای 9 پنجره و یک درب ورودی است و از اقلام با ارزشی که در آن بکار خواهد رفت بیش از یک تن و یکصد کیلو نقره است و میزان طلای پیش بینی شده برای بکار گرفته شدن در آن حدود 5 کیلو خواهد بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ه
]
ارسال دیدگاه