حلقه مفقود صنعت در شهرستان باشت
کارخانه ای که افتتاح نشده تعطیل شد!/چرخ لاستیک سازی خان احمد هرگز نچرخید
کارخانه لاستیک سازی باشت با هدف رونق اقتصادی در این شهرستان با گذشت بیش از 3سال از کلنگ زنی آن راکد مانده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس شهرستان باشت از جمله شهرستان های گرمسیری استان چهارفصل کهگیلویه وبویراحمد بود که دارای ظرفیت ها و پتانسیل های زیاد در بخش های مختلف است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,
احداث کارخانه و واحدها تولیدی از جمله اقدامات کلیدی در رونق اقتصادی یک منطقه و کاهش نرخ بیکاری در جامعه بوده که استان کهگیلویه وبویراحمد نسبت به افزاش نرخ بیکاری در شهر های مختلف خود، رشد قابل قبولی نکرده است.
,
کارخانه لاستیک سازی باشت واقع در شهرک صنعتی باشت(خان احمد) از جمله کارخانه های مهم استان بود که با هدف رونق اقتصادی در این شهرستان با گذشت بیش از 3سال از کلنگ زنی آن راکد مانده است.
,در اسفند ماه سال 95 کلنگ بزرگترین کارخانه لاستیک سازی جنوب کشور با حضور نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر صنعت، مدیرعامل شرکت گاز ایران، استاندار و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی کلنگ ساخت بزرگترین کارخانه لاستیک سازی جنوب کشور در شهرک صنعتی خان احمد باشت با اعتباری افزون بر 750 میلیارد تومان در زمینی به مساحت 5 هکتاربه زمین زده شد.
,
ارسال دیدگاه