logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرندخبر داد؛

دستگیری 8 نفر از اعضای شرکت هرمی یونیک فاینانس

دستگیری 8 نفر از اعضای شرکت هرمی یونیک فاینانس
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند از دستگیری 8 نفر از اعضای شرکت هرمی یونیک فایناس در شهرستان زرند خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان"، سید مهدی قویدل دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند اظهار داشت: متهمان علاوه بر عضویت در شرکت هرمی یونیک فاینانس اقدام به عضوگیری و تشکیل زنجیره انسانی به تعداد 412نفر در شهرهای مختلفی از جمله اهواز،کرمان،تهران،زرند و رفسنجان نموده بودند.
وی گفت: این افراد طی مدت کوتاهی بالغ بر24هزار و 339 دلار کسب درآمد نامشروع داشته اند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت:پس ازانجام یکسری اقدامات اطلاعاتی منسجم وپایش های مستمر صورت گرفته در فضای مجازی و انجام تحقیقات اولیه در خصوص لیدرها و فعالین شرکت هرمی یونیک فاینانس در استان کرمان و شهرستان زرند از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج)در اداره کل اطلاعات استان کرمان ،رسیدگی به موضوع در دستور کار دادستانی قرار گرفت.
این مقام قضائی عنوان کرد:در این رابطه 8نفر به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق عضویت در شرکت های هرمی تحت پیگرد قضائی قرار گرفته اند.
قویدل عنوان کرد: مطابق بررسی‌های انجام شده و تحقیقات صورت گرفته و اقاریر انجام شده توسط مدیران اصلی این شرکت جعلی، هیچ‌کدام از ادعاهای این افراد در خصوص فعالیت در بورس های بین المللی و خرید و فروش سهام شرکت های معتبر واقعیت نداشته و این شرکت صرفاً یک شرکت هرمی است
وی تصریح کرد: فعالیت شرکت مذکور بدین صورت بوده است که هر عضو برای ورود اولیه ملزم به سرمایه گذاری به مبلغ حداقل هزار دلار و ایجاد یک حساب کاربری (اکانت) می‌شده است و بر اساس مقدار سرمایه گذاری و جذب زیر مجموعه سود دریافت می‌کرده است.
دادستان عمومی و انقلاب زرند در خصوص هرمی بودن فعالیت شرکت یونیک فاینانس خاطرنشان کرد: فعالیت این شرکت بدین صورت است که صرفاً بر پایه سرمایه گذاری و جذب زیر شاخه ها میزان سود و پورسانت دریافتی سرشاخه‌ها افزایش می‌یابد و در عمل هیچ گونه کالا یا خدماتی ارائه نمی شود و با افزایش زنجیره انسانی به صورت تصاعدی سود دریافتی شخص افزایش می یابد.
این مقام قضائی در خصوص نحوه تبدیل پورسانت ها نیز گفت: متهمان از طریق انتقال پول به حساب بانکی از طریق صرافی، تبدیل به پول الکترونیکی شرکت (بیت کوین- BTC) و انتقال به کیف پول اکانت ،انتقال به مستر کارت و ویزا کارت،انتقال به حساب بین المللی و انتقال به اشخاصی که حساب کاربری دارند و دریافت معادل ریال آن اقدام می نمودند.
وی با بیان اینکه یکی از جنبه های مجرمانه بودن فعالیت‌های شرکت مذکور خروج ارز از کشور است، افزود: مدیران این شرکت در خارج از کشور با اغواگری اقدام به تهیج اشخاص به سرمایه گذاری در این شرکت با وسوسه ی کسب سودهای کلان می کردند که در اغلب موارد تنها چند سرشاخه اولیه به سودهای هنگفت رسیده و سایر اعضا متضرر می‌شود از این رو جنبه کلاهبرداری این شرکت نیز می تواند به عنوان یکی از رفتارهای مجرمانه آن مد نظر قرار گیرد .
قویدل با بیان اینکه اعضای اصلی این شرکت در داخل و خارج از کشور مورد شناسایی قرار گرفته اند، بیان داشت: همواره دستگاه قضائی و نهاد های اطلاعاتی و امنیتی حامی انجام فعالیت های اقتصادی مشروع و درچارچوب قانون هستند لذا می طلبد افراد به ویژه جوانان قبل از آغاز هرگونه فعالیت اقتصادی از قانونی بود آن اطلاع حاصل کنند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه