اثرات تربیتی راهیان نور بر دانش آموزان از نگاه مسئولین زنجان
راهیان نور ره توشه ای مقاومتی وراهی برای رسیدن به شعار “ما می توانیم” است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سمت وسو ، خبرنگار کلاس بیست به میان برخی مسئولان استانی و راوی رفته و پرسشی را با عنوان” اثرات تربیتی راهیان نور بر دانش آموزان چیست ؟” پرسیده است که هریک پاسخ های داده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمت وسو ,راهیان نور ره توشه ای مقاومتی وراهی برای رسیدن به شعار “ما می توانیم” است
,رئیس آموزش و پرورش شهرستان ابهر تاکید کرد: راهیان نور یک سفر معنوی و تربیتی است واثراتی بسیار زیادی بر روی روحیه دانش آموزان دارد.
,موسی رضایی ادامه داد: الگو گیری دانش آموزان از مقاومت ها ،ابتکارات و از خود گذشتگی های رزمندگان تاثیر بسزایی درموفقیت و پیشرفت آنان در زندگی دارد.
,وی تصریح کرد: این اردو ها ره توشه مقاومتی و راهی برای رسیدن به شعار” ما می توانیم” است.
,,
راهیان نور میدانی برای مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم است
,مسئول بسیج دانش آموزی زنجان ،گفت: حضور دانش آموزان در راهیان نور مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم میباشد.
,“محسن احمدی تبار”با اشاره به اثرات تربیتی راهیان نور بر دانش آموزان ،افزود: اردوی راهیان نور دانش آموزی به منظور آشنا نمودن نسل جوان با فلسفه جهاد وشهادت وزنده نگه داشتن یادو خاطره شهدا و ایثارگران و مقابله با جنگ نرم دشمن برگزار می شود.
,وی ایجاد حس خود باوری و اعتماد به نفس در دانش آموزان و آشنایی دانش آموزان با مقوله ایثارو و الگوگیری از ارزشهای ایثارگران را از خروجی های این اردو بر دانش آموزان اعلام داشت.
,این مسئول خاطرنشان کرد:حضوردانش آموزان درمناطق عملیاتی موجب زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ایثارگران در زندگی کنونی می شود.
,,
مناطق عملیاتی ،میدان و جبهه دانشگاهی دانش آموزان است
,کارشناس فرهنگی-مذهبی زنجان گفت:مناطق عملیاتی ،میدان و جبهه دانشگاهی برای قشر جوان ونوجوان بویژه دانش آموزان است .
,“مهدی یارمحمدی” ادامه داد:حضور دانش آموزان در این اردوها اثرات تربیتی بسزایی دارد که خروجی آن بعدها در زندگی شخصی و اجتماعی این زائران به چشم می خورد.
,این مسئول خاطرنشان کرد: مناطق و تصور عینی داشتن از رشادت های رزمندگان فی نفسه روحیه نوجوانان را شکل می دهد.
,,
اردوهای راهیان نور راهی برای هدایت به سوی نور است
,“فاطمه مس چی” طلبه و راوی کاروان راهیان نور اذعان داشت:دانش آموزان و جوانان در یک سن و وادی هستند که محیط تاثیر می گذاردو اردوهای راهیان نور موثر ترین محیط است.
,وی ادامه داد:در زمینه شناساندن شهدا و ارزشهای جنگ کوتاهی شده است و این اردوها حرکت خوبی است.
,این طلبه و راوی راهیان نور خاطر نشان کرد: دانش آموزان در این اردوها نباید به حال خودشان رها شوندو می بایست از فضایل اخلاقی رزمندگان به این قشر بازگو شود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه