logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون امور عمرانی فرمانداری سیرجان خبر داد؛

هزینه کرد 13 میلیارد تومانی هزینه بازآفرینی محلات سیرجان

هزینه کرد 13 میلیارد تومانی هزینه بازآفرینی محلات سیرجان
معاون امور عمرانی فرمانداری ویژه سیرجان گفت: محلات آباده، سعیدآباد، ده یادگار و مکی آباد، ۴ محله دیگر به محلات هدف طرح بازآفرینی شهری افزوده شد و برای اجرای پروژه‌های زیربنایی در این محلات ۱۳ میلیارد تومان اختصاص یافته است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  راه آرمان؛ علی بیگلری معاون امور عمرانی فرمانداری ویژه عصر گذشته در بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از مناطق هدف طرح بازآفرینی شهری سیرجان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده علاوه بر محلات آباده، سعیدآباد، ده یادگار و مکی آباد، ۴ محله دیگر به محلات هدف طرح بازآفرینی شهری افزوده شد و برای اجرای پروژه‌های زیربنایی در این محلات ۱۳ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان؛,

علی بیگلری معاون امور عمرانی فرمانداری در حاشیه سفر معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: به منظور ارتقا سهم سرانه های شهری این مناطق مقرر گردید از یک هکتار زمین در نظر گرفته شده برای این طرح، یک هزار و ۵۸۱ مترمربع به طرح های فرهنگی، یکهزار و ۸۳۲ متر به پروژه های آموزشی و چهار هزار و ۱۷۹ متر به طرح های مسکونی منطقه مکی آباد سیرجان اختصاص یابد و بخشی از این میزان نیز برای احداث فضای سبز در این منطقه در نظر گرفته شود.

,

وی همچنین خاطرنشان کرد: در جریان این سفر، معاون وزیر راه و شهرسازی از طرح های بازآفرینی شهری از جمله مدرسه شش کلاسه در حال ساخت واقع در محله سعیدآباد، مدرسه ۱۲ کلاسه در حال ساخت در منطقه مکی آباد، پروژه های ۱۴ هزار مترمربع آسفالت معابر، ۹ هزار متر جدول گذاری، یک سوله ورزشی در حال ساخت و خانه محله در محله آباده و در پایان از اجرای طرح های بازآفرینی در منطقه فیروزآباد و بازار تاریخی سیرجان بازدید کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه