معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس:

آتش‌ نشانی هرمزگان با کمبود ایستگاه و نیروی انسانی مواجه است

آتش‌ نشانی هرمزگان با کمبود ایستگاه و نیروی انسانی مواجه است
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه دراستان هرمزگان با کمبود ایستگاه های آتش نشانی مواجه هستیم گفت:در معابر، بزرگراها و جادهای روستای سازمان با کمبود ایستگاه و نیروی انسانی روبروست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حسن امینی زاده ،معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس در گفت‌وگو اختصاصی با خبرنگار هرمز با بیان اینکه دراستان هرمزگان با کمبود ایستگاه های آتش نشانی مواجه هستیم گفت:در معابر، بزرگراها و جادهای روستای سازمان با کمبود ایستگاه و نیروی انسانی روبروست. که با توجه بیشتر مسولان درسال های آینده شرایط بهتر داشته باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

امینی با بیان اینکه آزمون جذب و به کارگیری نیروهای عملیاتی آتش نشانی 7 تیرماه سالجاری به صورت کتبی  برگزار شد ، اظهار کرد: با توجه به مجوز استخدامی صادره از سازمان اداری تعداد 90 نفر برای مشاغل عملیاتی آتش نشانی در استان هرمزگان از طریق آزمون های کتبی و عملی به کارگیری می شوند.

,

وی با بیان اینکه هنوز زمان دقیق برگزاری آزمون عملی اعلام نشده ، افزود: 36 نفر از نیروهای برگزیده در آزمون استخدامی در آتش نشانی بندرعباس  شاغل می شوند.

,

معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه 10 ایستگاه آتش نشانی با 214 نیروی عملیاتی در شهربندرعباس  فعال است، خاطرنشان کرد: پس از آزمون کتبی افرادی که حد نصاب نمره را کسب کرده باشند، به صورت سه برابر ظرفیت از سوی مجری برگزاری معرفی و پس از بررسی مدارک در آزمون عملی شرکت خواهند کرد که در صورت کسب بالاترین امتیاز برای انجام فرآیند گزینش و سایر مراحل معرفی می شوند.

,

امینی زاده افزود:شهرستان بندرعباس تنها شهرایران است که ایستگاه امداد و نجات ساحلی  دارد که این ایستگاه مخصوص نجات ساحل از دریا است.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه