logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فراخوان کمک فوی برای زنده ماندن کودک 8 ساله

فراخوان کمک فوی برای زنده ماندن کودک 8 ساله
کودک 8 ساله ساکن شمال کشورمان یک سال پیش بدلیل تومور مغزی در شهرستان رشت مورد عمل جراحی قرار می گیرد و بهبودی خوبی حاصل میشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ متاسفانه اخیراً پس از شکایت فراوان از سردردهای شدید توسط کودک،  والدینشان مجدداً به دکتر معالج کودکشان مراجعه می کنند و پس از انجام آزمایشات مختلف، سی تی اسکن و ام ار آی معلوم میشود که تومور مغزی  دیگری در سر این کودک رشد کرده است، پزشک معالجش اعلام می دارد که بایستی در تهران و به صورت فوری تحت عمل جراحی قرار گیرد ، در غیر اینصورت متاسفانه کودک خردسال از بین خواهد رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
حال بدلیل امکانات خاصی که در این عمل جراحی نیاز است برای عمل جراحی از این نوع ، هزینه های زیادی بالغ بر 50میلیون تومان نیاز می باشد.
,
 
,
تا به امروز  پدرش مبلغی را از طریق اقوام و بستگان تهیه نموده و همچنین برای دریافت کمک به این موسسه  مراجعه کرده است.
,
 
,
پدر این کودک بیمار، کارگر روز مزد در شهر کوچک خودشان در شمال می باشد که به سختی هزینه های روزانه اش را تامین می نماید.
,
 
,
حال در نظر داریم مبلغ 10 میلیون تومان توسط شما بزرگواران و خیرین گرامی تهیه و در اختیار این خانواده جهت کمک به عمل جراحی و ادامه زندگی این کودک معصوم قرار دهیم.
,
 
,
لذا از عموم هموطنان بزرگوار، خیرین ونیکوکاران عزیز تقاضامندیم جهت کمک به این کودک و خانواده نیازمند و آبرو دار، نسبت به واریز مبالغ کمک های نقدی خود به شماره کارت 5022291900030667 نزد بانک پاسارگاد بنام موسسه خیریه حامیان مهرحکیم تهران (آذری سابق) و یا با شماره گیری کد #26*2*0*724* مستقیماً اقدام نمایند .
,
برای کمک کلیک کنید👈🏻👈🏻 http://yon.ir/fpKl4
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه