logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

خطیب نماز عید قربان نکا:

تاریخ به نفع مستضعفان رقم می‌خورد

تاریخ به نفع مستضعفان رقم می‌خورد
خطیب نماز عید قربان نکا گفت: تحلیل درست وقایع می‌گوید حوادث امروز به نفع اسلام، انقلاب اسلامی و مظلومان و محرومان بوده و تاریخ دارد به نفع مستضعفان رقم می‌خورد به گونه‌ای که استکبار رو به افول و ضعف است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نماز عید سعید قربان در مصلی امام خمینی(ره) نکا، قربانی کردن در روز عید قربان را یک نماد مهم برشمرد و اظهار کرد: قربانی کردن در این روز نمادی برای یک حقیقت بزرگتر و آن هم قربانی کردن هوای نفس در کنار به قربان بردن گوسفند است.

وی افزود: از امروز تا عید سعید غدیر هفته ولایت است و همه باید خود را در این هفته آماده کنیم و در برنامه‌ها شرکت و استفاده کنیم تا برای یک جشن غدیر باشکوه در همه شهر و روستاها، تکایا و مساجد با برپایی جشن، شادی و پخش شربت و شیرینی همراه با مداحی آماده شویم.
 
خطیب نماز عید قربان در نکا خواستار رعایت الزامات برپایی ایستگاه‌های صلواتی و مراسمی که در کوچه و خیابان گرفته می‌شود نیز شد و خاطرنشان کرد: باید توجه کنیم که انجام همه مستحبات و واجبات تا جایی باشد که سبب مزاحمت برای دیگران نشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,

وی گفت: همچنین باید فرهنگ مصرف نیز اصلاح شود که بعد از خوردن شربت و شیرینی ظروف یک بار مصرف را در معابر نریزیم که بعد از آن سبب زحمت برای مردم شود و عده‌ای نیز مجبور به جمع‌آوری آن شوند بنابراین یاد بگیریم که در سطل زباله بی‌اندازیم.

,


محمدی لائینی تصریح کرد: باید در راستای عید ولایت در روز غدیر، درس حمایت و تبعیت از ولایت را نیز بیاموزیم چراکه برای ما ولایت مهم بوده و همه امامان نور واحد هستند، امروز نیز پرچم ولایت در دستان امام زمان(عج) که ایشان را نمی‌بینیم قرار دارد اما باید نماینده ایشان را ببینیم و پشت سر وی حرکت و از ایشان که رهبر معظم انقلاب است حمایت کنیم.
 
وی آمریکا را نماد مشرکین زمان خواند و افزود: برائت از مشکرین تنها منحصر به زمان پیامبر خدا نیست بلکه چون مشرکین همیشه حضور دارند برائت از آنان نیز همیشگی است بلکه باید مشرکین زمان خود را بشناسیم که امروز برائت از آمریکا همان برائت از مشرکین است و این عمل تنها اختصاص به حج نیز ندارد.

امام جمعه نکا خواستار دقت نظر در مواجهه با حوادث روز شد و اذعان کرد: حوادث امروز به نفع اسلام، انقلاب اسلامی و مظلومان و محرومان بوده و تاریخ دارد به نفع مستضعفان رقم می‌خورد به گونه‌ای که استکبار رو به افول و ضعف است.
 
این مسئول اضافه کرد: تحلیل درست وقایع این را می‌گوید که نباید به هیاهوها نگاه کرد بلکه باطن و تحلیل درست دارد به سمت سنگین شدن کفه ترازوی مناسبات به نفع مظلومان و مستضعفان و انفعال و افول کفه استکبار می‌رود.

وی گفت: باید به آینده امیدوار باشیم چراکه برد با ما است و آمریکا و هم دستانش نیز قطعاً شکست خواهند خورد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه