logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه:

اشتغال و آب از اولویت‌های اصلی قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه است

اشتغال و آب از اولویت‌های اصلی قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه است
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه با بیان اینکه در همه استان ها به خصوص استان های مرزی، صعب العبور و محروم کشور توجه ویژه ای به محرومیت زدایی و اشتغال پایدار آنها می شود، گفت: در سال جاری بحث اشتغال و آب از اولویت های اصلی قرارگاه محرومیت زدایی سپاه است که در سراسر کشور فعالیت های خوبی در این موارد در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ سردار سیدضیاءالدین حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه پیش از ظهر امروز در آیین افتتاح بزرگترین مرکز تولیدی پوشاک هرمزگان در شهر بندرعباس اظهار کرد: بزرگترین و اساسی‌ترین ماموریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایجاد امنیت پایدار در کشور و دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران است.

دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه تصریح کرد: سپاه در کنار تمام ماموریت های مهم و اساسی خود بحث محرومیت زدایی، مردم دوستی و مردم یاری را سر لوحه کار خود قرار داده است.

حزنی با بیان اینکه در همه استان ها به خصوص استان های مرزی، صعب العبور و محروم کشور توجه ویژه ای به محرومیت زدایی و اشتغال پایدار آنها می شود، گفت: در سال جاری بحث اشتغال و آب از اولویت های اصلی قرارگاه محرومیت زدایی سپاه است که در سراسر کشور فعالیت های خوبی در این موارد در حال انجام است.

وی با تاکید بر اینکه همه باید تلاش کنیم اشتغال مردم را به مقدار قابل توجهی افزایش دهیم، عنوان کرد: ایجاد اشتغال پایدار نظیر کارخانه های تولیدی پوشاک برای خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست نیز در سراسر کشور باید افزایش یابد.

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه با بیان اینکه امروز اعلام آمادگی کردیم تمام تجهیزات این گونه کارگاه های تولیدی را از طریق قرارگاه محرومیت زدایی سپاه در هرمزگان تامین کنیم، خاطر نشان کرد: در استان هرمزگان مکانش استاندار هرمزگان و تجهیزات را قرارگاه تامین کند تا زنان بی سرپرست و محروم شغلشان از این طریق تامین شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه