logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول دارو و درمان بسیج جامعه پزشکی استان:

اعزام ۱۲۰ گروه جهادی پزشکی به مناطق محروم استان همدان

اعزام ۱۲۰ گروه جهادی پزشکی به مناطق محروم استان همدان
مسئول دارو و درمان بسیج جامعه پزشکی سپاه انصارالحسین (ع) از اعزام ۱۲۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید شالی مسئول دارو و درمان بسیج جامعه پزشکی استان همدان در گفتگو با خبرنگار عصرهمدان؛ با اشاره به فعالیت های پزشکان جهادگر در استان همدان اظهارکرد:با توجه به لزوم خدمت رسانی در حوزه درمان و پزشکی در مناطق محروم استان بسیج جامعه پزشکی استان ۱۲۰گروه جهادی به مناطق محروم اعزام کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهمدان,

وی در ادامه با توجه به مناطق فعالیت این گروه ها افزود: ۷۰ گروه جهادی در سطح همدان و ۵۰ گروه جهادی در اقسانقاط استان به ارائه خدمات و مشاوره های پزشکی در این گروه ها مشغول فعالیت می کنند.

,

, ,

, ,

مسئول دارو و درمان بسیج جامعه پزشکی استان همدان در تشریح فعالیت های این گروه های جهادی اضافه کرد:کلیه بسیج جامعه پزشکی در سطح استان همدان تا پایان سال در این طرح های برای ارائه خدمات اعزام خواهند شد و از ظرفیت های این قشر در راستای خدمت رسانی به مردم محروم استفاده خواهد شد.

,

شالی از اعزام ۴ تیم تخصصی در قالب این گروه های جهادی خبر داد و خاطر نشان کرد:چهار گروه تخصصی از مشاوران مامائی،و متخصصین پزشکی در قالب این گروه ها به مناطق محروم اعزام شدند.

,

وی در پایان با اشاره به زمان فعالیت این گروه ها اشاره کرد و گفت:این گروه ها تا پایان سال جاری در بازه های زمانی مختلف مجدد به مناطق اعزام خواهند شد.

,

, ,

  

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه