logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

جشن عاطفه ها یعنی لبخندبر چهره دانش آموزان نیازمند

جشن عاطفه ها یعنی لبخندبر چهره دانش آموزان نیازمند
امام جمعه سرعین گفت:جشن عاطفه ها فرصتی است که با دستان پر مهر و با سخاوت گل لبخندی بر چهره دانش آموزان نیازمند نشاند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از ،چشمه لر، مدیر آموزش و پرورش سرعین در این مراسم گفت: جشن عاطفه‌ها، جشن دینی و ملی با هدف حمایت از دانش آموزان بی بضاعت و نیازمند است که با هدف ترویج فرهنگ انفاق، صدقه، احسان، کمک به همنوع ونهادینه کردن این فرهنگ در نوجوانان ، نونهالان وهمچنین رفع مشکلات دانش‌آموزان نیازمند و بی بضاعت از محل کمک‌های مردمی برگزار می شود .
منصور رجایی رئیس کمیته امداد حضرت امام خمینی ( ره ) نیز خاطر نشان کرد : وظیفه‌ای مهم کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) ، جمع‌آوری و توزیع هر چه سریعتر هدایای مردم ایثارگر ، فداکار و نوع دوست بین دانش‌آموزان نیازمند است به نحوی که همه فرزندان این مرز و بوم در مسیر تعلیم و تربیت قرارگیرند و موجبات رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه نسل نو بیش از پیش فراهم گردد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه لر, مدیر آموزش و پرورش سرعین در این مراسم گفت: جشن عاطفه‌ها، جشن دینی و ملی با هدف حمایت از دانش آموزان بی بضاعت و نیازمند است که با هدف ترویج فرهنگ انفاق، صدقه، احسان، کمک به همنوع ونهادینه کردن این فرهنگ در نوجوانان ، نونهالان وهمچنین رفع مشکلات دانش‌آموزان نیازمند و بی بضاعت از محل کمک‌های مردمی برگزار می شود .
منصور رجایی رئیس کمیته امداد حضرت امام خمینی ( ره ) نیز خاطر نشان کرد : وظیفه‌ای مهم کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) ، جمع‌آوری و توزیع هر چه سریعتر هدایای مردم ایثارگر ، فداکار و نوع دوست بین دانش‌آموزان نیازمند است به نحوی که همه فرزندان این مرز و بوم در مسیر تعلیم و تربیت قرارگیرند و موجبات رشد و شکوفایی استعدادهای بالقوه نسل نو بیش از پیش فراهم گردد .
,
,

, , , ,

حجه الاسلام محمود اصغری امام جمعه سرعین نیز این جشن را به نمایش گذاشتن مهربانی و انسان دوستی دانسته و یادآور شد جشن عاطفه ها فرصتی است که با دستان پر مهر و با سخاوت گل لبخندی بر چهره دانش آموزان نیازمند نشاند .
لازم به ذکر است در این جشن اجرای تواشیح ، پذیرایی و انداختن پاکت های هدیه به صندوق کمیته امداد توسط مسئولین شهری و دانش آموزان بصورت نمادین برگزار گردید .

, حجه الاسلام محمود اصغری امام جمعه سرعین نیز این جشن را به نمایش گذاشتن مهربانی و انسان دوستی دانسته و یادآور شد جشن عاطفه ها فرصتی است که با دستان پر مهر و با سخاوت گل لبخندی بر چهره دانش آموزان نیازمند نشاند .
لازم به ذکر است در این جشن اجرای تواشیح ، پذیرایی و انداختن پاکت های هدیه به صندوق کمیته امداد توسط مسئولین شهری و دانش آموزان بصورت نمادین برگزار گردید .
,
,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه