پشیمانی بایرن‌مونیخ از خرید مهاجم ملی پوش

پشیمانی بایرن‌مونیخ از خرید مهاجم ملی پوش
باشگاه بایرن‌مونیخ از خرید «تیمو ورنر» مهاجم تیم ملی آلمان پشیمان شد تا این بازیکن قرارداد خود را با لایپزیگ تمدید کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سران باشگاه بایرن‌مونیخ در نظر داشتند تا برای تقویت خط حمله خود، مهاجم ۲۳ تیم ملی آلمان را جذب کرده و حتی با وی به توافقات اولیه رسیدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
پس از اینکه «رابرت لواندوفسکی» مهاجم باتجربه بایرن‌مونیخ در دیدارهای ابتدایی فصل عملکرد خوبی داشت و «فیلیپ کوتینیو» برزیلی نیز به مونیخ آمد، مذاکرات با ورنر متوقف شد.
,
 
,
در همین راستا، ورنر برای رهایی از حواشی به وجود آمده، قرارداد خود را با باشگاه لایپزیگ تا سال ۲۰۲۳ میلادی تمدید کرد.
,
 
,
نام ورنر از سه فصل قبل و در حالی‌که تنها ۲۰ سال داشت با درخشش در تیم لایپزیگ بر سر زبان‌ها افتاد و سپس وی به یکی از مهره‌های ثابت تیم ملی فوتبال آلمان تبدیل شد.
,
 
,
منبع: ایرنا
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه