logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامسر مطرح کرد

راه‌اندازی مراکز علمی و پژوهشی؛ رویکرد جدید سپاه

راه‌اندازی مراکز علمی و پژوهشی؛ رویکرد جدید سپاه
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامسر گفت: رویکرد جدید مجموعه سپاه به سمت‌وسوی بسیج سازندگی، پایگاه‌های علمی، راه‌اندازی مراکز علمی پژوهشی و بحث دانش‌بنیان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمدرضا خمسیه صبح امروز در دیدار با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اظهار کرد: مسئله علم و پژوهش یکی از مولفه‌های قدرت در کشورهای دنیا به خصوص کشور ایران است و اهمیت این موضوع تا جایی است که مقام معظم رهبری در بحث گام دوم انقلاب به اولین نکته ای که اشاره می کنند همین بحث علم و پژوهش است.

وی افزود: رویکرد جدید مجموعه سپاه به سمت و سوی بسیج سازندگی، پایگاه های علمی، راه اندازی مراکز علمی پژوهشی و بحث دانش بنیان است و اگر ما بتوانیم این فضا را با هم هماهنگ نموده و انسجام خوبی را شکل دهیم قطعا در آینده اتفاقات خوبی در پیش رو خواهیم داشت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج رامسر گفت: اضافه شدن رشته های جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با توجه به ظرفیت و نیاز این شهرستان می تواند اتفاق بسیار خوب و پسندیده ای برای جوانان باشد و با توجه به موقعیت توریستی شهر رامسر، راه اندازی رشته گردشگری در این واحد دانشگاهی کمک بسیار زیادی به مجموعه شهرستان خواهد نمود.

خمسیه با اشاره به ظرفیت علمی استادان در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد :امیدواریم در آینده بتوانیم در راستای همکاری بیشتر در کارگروه های تخصصی علمی پژوهشی و مرکز رشد که یک مرکز مستقل در سپاه پاسداران است از ظرفیت های علمی استادان و اعضای هیأت علمی در دانشگاه استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر نیز ضمن تبریک کارمند و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: جایگاه سپاه پاسداران پس از پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در طول دوران دفاع مقدس و حال بر کسی پوشیده نیست و شایسته تقدیر است و به حق بیشترین خدمت را در این مدت نهاد سپاه به میهن اسلامی داشته و امنیت همه جانبه موجود در کشور در سایه وجود نیروهای نظامی و انتظامی به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و همه ما امنیت موجود در جامعه مدیون حضور با صلابت این عزیزان است.

علیرضا یکرنگی افزود: یکی از ویژگی های مهم دانشگاه آزاد اسلامی این است که یک دانشگاه علمی و پژوهشی باشد و ماهم سعی می‌کنیم برای اعتلای بهتر  کشور عزیزمان ایران در کنار پژوهش و علم آموزی دانشگاهی بسازیم که در وحله اول در تراز انقلاب اسلامی باشد.

یکرنگی با اشاره به برگزاری برنامه‌های فرهنگی مشترک دانشگاه و مجموعه بسیج و سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با تمام توان در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و همیشه در کنار دستگاه‌های اجرایی بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه