در صحن رسمی شورای اسلامی کلانشهر اراک مطرح شد
تلاش شهرداری اراک برای عبور از بدهی ۲۰۰میلیاردی/کاهلی کارگروه مدیریت بحران استانداری در تدوین طرح جامع شهری اراک
شهردار کلانشهر اراک گفت: از ۸۹میلیارد بدهی شهرداری به بانک شهر و ۳۳میلیارد به پست بانک و ۷۰تا ۸۰میلیارد به قرارگاه سازندگی بخشی شامل بخشودگی، بخشی پرداخت و بخشی در حال پیگیری برای تهاتر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛محمد کریم شفیعی شهردار کلانشهر اراک شامگاه امروز در صحن رسمی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: پل شریعتی و پل آزادگان(ورزش) و پل شهید کاوه نبیری و شهید صیدی، پلهایی بودند که دو تا از آنها به بهره برداری رسید و دو پل دیگر را نهایتا تا دهه فجر تحویل خواهیم داد و علی رغم اینکه مشکلات مالی زیادی داریم اما این اتفاق در حال رخ دادن است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,شفیعی افزود: بانک شهر ازسنوات گذشته ۸۹میلیارد تومان از شهرداری طلب دارد و خوشبختانه با جلسات برگزار شده حدود ۳۱میلیارد تومان بخشودگی اعمال شد و شرایط در حال فراهم شدن است که۵۰میلیارد تومان املاک را در اختیار بانک شهر قرار دهیم تا بار سنگین مطالباتی که بانک از شهرداری اراک دارد مستهلک بشود.
,وی عنوان کرد: با هماهنگی قایم مقام بانک مرکزی در خصوص ۳۳میلیارد تومان بدهی شهرداری به پست بانک نیز مقررشد که ان شاءالله شرایطی ایجاد شود تا به صورت تهاتری با مطالبات شهرداری از دولت این بدهی نیز مستهلک شود.خوشبختانه طلب قرارگاه خاتم که حدود ۷۰-۸۰میلیارد تومان بود نیزباتحویل ساختمان ایران زمین صفر شد .
,شهردار کلانشهر اراک ضمن بیان اینکه ساماندهی پارک ها را در دستور کار داریم تصریح کرد: دیر شروع کردیم و فصل تابستان را از دست دادیم اما با همین تاخیر نیز فضای بازی بچه ها ایمن سازی شده و در حال ایمن سازی است. در پارک ها تمام آب نماهایی که خاموش بود در حال حاضرصبح ها و بعد از ظهر ها روشن و آماده کار هستند.
,وی اضافه کرد: روشنایی پارکها در دستور کار و کابل کشی در حال انجام است و تلاش میکنیم که پارک ها محیطهای امنی برای مردم باشد .در خصوص قلیان در پارکها نیز به همراه پلیس ورود کردیم و به خصوص در پارک ملت که خیلی نارضایتی داشت،پاکسازی انجام شد. این مهم نیازمند پیگیری برنامه مدون و نظارت هر شب است که پیگیر هستیم که به همراه پلیس در پارک های اصلی شهر رعایت شود.
,شفیعی در خصوص حقوق پرسنل شهرداری نیز گفت: سال گذشته ۸میلیارد پرداخت حقوق داشتیم ولی در حال حاضر ۱۲.۵میلیارد تومان پرداخت حقوق داریم که نشان می دهد کاهشی در حقوق ها نداریم بلکه فقط سعی کردیم عدالت در پرداخت ها رعایت شود در این ایجاد عدالت شاید برخی حقوقشان کاهش داشته است ولی در کل چنین اتفاقی نیفتاده و مجموع پرداختی نشان دهنده است.
,وی در خصوص فضای سبز اطراف پل آزادگان(ورزش) بیان کرد: در این فضا ۶هکتار فضای سبز ایجاد کردیم و نزدیک ۶۲۰۰درخت و گل و گیاه کاشتیم وهمچنین ۸۰۰چنار ۳-۴ساله نیز درآنجا اجرا کردیم.
,رئیس کمیسیون خدمات شهری:
, رئیس کمیسیون خدمات شهری:,اگر بحرانی اتفاق بیفتد فلج می شویم/ کارگروه مدیریت بحران استانداری در تدوین طرح جامع مدیریت بحران کاهلی می کند
, اگر بحرانی اتفاق بیفتد فلج می شویم/ کارگروه مدیریت بحران استانداری در تدوین طرح جامع مدیریت بحران کاهلی می کند, اگر بحرانی اتفاق بیفتد فلج می شویم/ کارگروه مدیریت بحران استانداری در تدوین طرح جامع مدیریت بحران کاهلی می کند,طوفان محمدی رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت:کار گروه مدیریت بحران در استانداری قرار بوده است که طرح جامع مدیریت بحران را تدوین کند و برای همه سازمانها ارسال شود که متاسفانه کاهلی شدیدی در این زمینه داریم وهیچ کاری صورت نگرفته است .
,محمدی عنوان کرد: در سیل اخیر دیدیم که اگر شهرداری پای کار نبود این کارگروه کاملا فلج بود و حتی ماشین آلات و وسایل مورد نیاز هم در دسترس نبود.
,وی بیان کرد: بارها تاکید کردیم که باید مکان های مشخصی در سطح شهر ایجاد شود که این ها در شرایط بحران به اسکان تخصیص یابد و نقشه راه آنرا باید درطرح جامع دید که تهیه اش در اختیاراستانداری است اما متاسفانه این کار توسط مسئول مربوطه خوب پیش نمی رود.
,رئیس کمیسیون خدمات شهری خاطر نشان کرد: اگر بحرانی در شهر اتفاق بیفتد واقعا زمین گیر می شویم. شهرداری یکپای قضیه است و سازمان ها و ارگان های دیگر هم باید فعال باشند.
,شورا درکارگروه علی رغم اینکه عضو هست ولی نقشی ندارد و این نقص بزرگی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه