انتقاد نماینده گچساران و باشت از تعارف مسئولان شهرستان با یکدیگر/ آن طرف شهر خبرهای دیگری ست

انتقاد نماینده گچساران و باشت از تعارف مسئولان شهرستان با یکدیگر/ آن طرف شهر خبرهای دیگری ست
غلامرضا تاجگردون گفت: در حریم بدون پروانه ساختمان می سازند کسی سراغشان نمیرود چون نفوذ دارند، وسط شهر ساختمانی خارج از عرف ساخته شده و قرار است شهرداری آن راتخریب کند اما تعارف می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب جنوب،غلامرضا تاجگردون،نماینده گچساران و باشت در مطلبی با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه های اجرایی در این شهرستان نوشت:مثل اینکه همه با هم تعارف دارند. شهردار با شورا. شهردار با فرماندار. مدعی العموم با بقیه. تاریخها در صورتجلسات هم تعارف است مگر اینکه خبرنگاری یا نماینده پیگیری کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آفتاب جنوب, .,

وی افزود: در حریم بدون پروانه ساختمان می سازند کسی سراغشون نمیره چون نفوذ دارند. وسط شهر ساختمانی خارج از عرف ساخته شده و قراره شهرداری تخریب کند تعارف می کند.

,

تاجگردون ادامه داد: زمینهای وسط شهر با متراژهای بالا و کاربریهای خاص در سنوات گذشته واگذار شده و کار مربوطه انجام نشده و قرار بود تعیین تکلیف شود و نشد چون صاحب نفوذ هستند و الان هم نه تنها اقدام نکردند مدعی هم می شوند.

,

وی افزود:اینها را نوشتم تا باز هم مردم شهرم و اهل رسانه که این روزها مشغول کار دیگر هستند بدانند آن طرف شهر خبرهای دیگری ست.

,

تاجگردون ادامه داد:این داستان ادامه دارد. امیدوارم دستگاههای نظارتی هم که این روزها عادت کردند وسط راه برگردند پیگیری کنند. منتظریم

,

, ,

, , ,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه