نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری:
سند 2030 با کمال تاسف در برخی مناطق کشور اجرایی می شود/ضرورت مبارزه با متخلفان انتخابات
نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری گفت: متاسفانه با وجود هشدار مقام معظم رهبری شاهد اجرای سند 2030 در برخی مناطق کشور هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از موج رسا، آیت الله دولابی امروز در دیدار علما،نخبگان و برگزیدگان استان زنجان با آیت الله رئیسی در زنجان،اظهار داشت: متاسفانه در انتخابات تخلفات بسیاری توسط مسئولان از جمله پنج استاندار انجام اما حکم آنها اجرایی نشد که این امر موجب تخلفات بیشتر می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی برضرورت حفظ اولویت ها تاکید کرد و گفت: گاهی به جای دانه درشت ها متخلفان درجه دو سه و چهار محاکمه می شوند.
,این مسئول با بیان اینکه پرونده هایی در چند ماه گذشته در خصوص مبارزه با ساخت و سازهای غیر قانونی در باغ شهرها وجود داشت،افزود: اما در مراحل اجرا تنها به سراغ باغ شهرهایی رفتند که متعلق به مستضعفان بود.
,نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: از حضرت تعالی درخواست داریم برخی پرونده های قدیمی که دچار مرور زمان شده است، بررسی شود.
,آیت الله دولابی با اشاره به پرونده یکی از روستاهای زنجان، افزود: این پرونده 17 ساله که دارای حکم قطعی است، اما هنوز اجرایی نشده است.
,وی خاطرنشان کرد: هدف امام حسین (ع) فساد ستیزی بود و انقلاب اسلامی امتداد قیام امام حسین (ع) و فرهنگ علوی است.
,نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: انقلاب اسلامی ثروت ها را به صاحبان اصلی انقلاب اسلامی و مستضعفان رساند و دست غرب گرایان را از نظام کوتاه کرد.
,آیت الله دولابی با اشاره به اینکه در عرصه فرهنگ نیز انقلاب اسلامی زمینه ساز نشر فرهنگ ناب محمدی شد، افزود:متاسفانه در طول سالیان اخیر فساد در کشور رخنه کرده است و زمینه نفوذ دشمنان و طاغویتان در چهره های دیگر را فراهم کرده است.
,وی گفت: مردم هر روز خبر جدید کلاهبرداری و اختلاس می شنیدند که این امر موجب نگرانی آنها میشد.
,این مسئول با بیان اینکه متاسفانه توصیه های مقام معظم رهبری مورد بی توجهی قرار گرفته است،افزود: اما اکنون عزمی جدی برای مبارزه با فساد شکل گرفته است.
,وی برضرورت احیای دادگاه انقلاب تاکید کرد و گفت: تعطیلی دادگاه انقلاب ضربه بزرگی به نظام وارد می کند.
,نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ضروری است به سازمان بازرسی قدرت بخشیده شود،گفت: مبارزه با فساد محدود به عرصه اقتصاد نباشد.
,آیت الله دولابی بیان داشت: متاسفانه با وجود هشدار مقام معظم رهبری شاهد اجرای سند 2030 در برخی مناطق کشور هستیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه