logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون خصوصی‌سازی:

رفع مشکلات کارکنان هپکو آغاز شده است

رفع مشکلات کارکنان هپکو آغاز شده است
معاون سازمان خصوصی سازی گفت: با همکاری سهامدار فعلی، رفع مشکلات و پرداخت معوقات کارکنان شرکت هپکو را از هفته گذشته آغاز کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داود خانی درباره فسخ قرارداد با شرکت «هیدرواطلس» و تاثیر آن بر شرکت «هپکو» افزود: سازمان خصوصی سازی در صدد آن است با کسانی که شرایط کافی و اهلیت لازم را دارند مذاکره کند و جابجایی سهامدار را انجام دهد و این به معنای فسخ قرارداد نیست بلکه جابجایی قرارداد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: در چند روز آینده سعی می کنیم این جابجایی را انجام دهیم و امیدواریم با این کار بخشی از مشکلات شرکت هپکو برطرف شود.

,

معاون برنامه ریزی، توسعه منابع و امور پشتیبانی سازمان خصوصی سازی افزود: با 2 تا 3 گروهی که توانمندی لازم را داشته باشند و زمینه فعالیت آن ها به نوعی با موضوع فعالیت شرکت هپکو مرتبط باشد مذاکره اولیه ای آغاز شده است و جلسات جدی تر را با شرکت های متقاضی خواهیم داشت و سعی می کنیم از بین آن ها یکی از شرکت ها و کنسرسیوم های دارای بهترین شرایط و منابع مالی را انتخاب کنیم.

,

خانی اضافه کرد: البته چون شرکت سهامی در بورس معامله می شود باید هماهنگی ها و تمهیدات لازم را برای این جابجایی از طریق بورس هم به عمل بیاوریم.

,

او افزود: یکی از شروطی که با سهامداران جدید در مذاکراتمان داریم این است که باید حقوق و مطالبات معوق کارکنان شرکت هپکو را تامین کنند و این معوقات پرداخت خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه