مدیرکل آموزش و پرورش گلستان عنوان کرد؛
تبیین 3 سیاست اصلی آموزش و پرورش گلستان در سال جدید/ ساماندهی مطلوب نیروی انسانی در مدارس
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با بیان اینکه در این استان هیچ کلاس درسی بدون معلم نیست، «برنامه ریزی منسجم»، «نیروی انسانی متعهد» و «آموزش و پرورش پویا» را سه سیاست اصلی آموزش و پرورش استان برشمرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ احسان گوهری راد ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: آموزش و پرورش گلستان، سال تحصیلی جدید را در حالی آغاز میکند که بیش از 360هزار دانش آموز، بیش از 22هزار همکار فرهنگیدارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما؛,وی ادامه داد: بیش از 2 هزار 600 مدرسه با 15هزار کلاس درس در آمادگی کامل برای تحصیل دانش آموزان استان قرار دارند.
,مدیرکل آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: امسال با تلاش و همت همکاران عزیز مان توانستیم مشکلاتی از قبیل فضا، تجهیزات و کمبود نیروی انسانی را به خوبی برطرف کنیم.
,وی بیان کرد: در حال حاضر هیچ کلاس درسی بدون معلم نیست و تمام نیروهای آموزش و پرورش به نحو احسن در مدارس ساماندهی شده اند.
,به گفته گوهری راد؛ سه سیاست اصلی آموزش و پرورش گلستان «برنامه ریزی منسجم»، «نیروی انسانی متعهد» و «آموزش و پرورش پویا» است.
,وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای کاری که در استان گلستان وجود دارد باید دانش آموزان را به سمت مهارت آموزی سوق دهیم تا بتوانیم شاهد شکوفایی استعداد آنها باشیم.
,مدیرکل آموزش و پرورش گلستان در خاتمه گفت: امسال به کمک خیرین مدرسه ساز، اداره کل نوسازی مدارس، سپاه پاسداران و غیره پروژه های زیادی در استان کلنگزنی شده و مدارس زیادی نیز تعمیر و آماده ورود دانش آموزان شده است که جا دارد از همه این عزیزان تقدیر و تشکر کنم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه