با همکاری شورای هیئات مذهبی تویسرکان، انجام می‌شود:

جشن های عید سعید غدیر در ۴۲ امامزاده و بقاع متبرکه شهرستان تویسرکان

جشن های عید سعید غدیر در ۴۲ امامزاده و بقاع متبرکه شهرستان تویسرکان
با همکاری شورای هیئات مذهبی تویسرکان جشن های عید سعید غدیر در۴۲ امامزاده و بقاع متبرکه این شهرستان برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور رضا شریفی راد مسئول تشکل های دینی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان با بیان اینکه غدیرخم عید عدالت و رهبری، عید انسانیت، عید شعله افکنی بر اتدیشه ها و عید امید آفرینی در دلها است، اظهار کرد: بی شک زیارت امامزادگان هرگاه از سر معرفت و توام با بصیرت و آگاهی باشد در واقع تجدید پیمان با اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و این چنین عهد و میثاقی در بازیافت و شناخت اهداف ائمه اطهار(ع) و گسترش آیین عدالت پرور تشیع نقش بسزایی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور ,

وی با بیان اینکه شهرستان تویسرکان دارای ۴۲ امامزاده، بقاع متبرکه و اماکن مذهبی در شهرهای تویسرکان، فرسفج و سرکان و روستاهای بخش های قلقلرود و مرکزی است، افزود: راز ماندگاری این عمارت ها نه ساخت و ساز زیبای برون، بلکه سیرت پرفیض درون آنهاست که با حیات معنوی مردم ایران آمیخته است.

,

مسئول تشکل های دینی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان ادامه داد: در شب و روز عید سعید غدیر خم محافل جشن در امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان تویسرکان تحت عنوان جشن ولایت علوی،اکمال دین نبوی با حضور محبان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و دلسوختگان مکتب سرخ حسینی در ۳ شهر ۲ بخش ۷ دهستان و بیش از ۸۰ روستای تابعه برگزار می‌شود.

,

مسئول تشکلهای دینی اداره تبلیغات اسلامی تویسرکان ابراز کرد: وجود بقاع متبرکه سرشار از تاثیرات روحی، معنوی، فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و دینی است. شریفی اضافه کرد: مزار امامزادگان از جمله کانونهای معنوی اسلام بشمار می روند و اغلب این امامزادگان از سادات شیعه علوی هستند که در پی اقتدار خلافت اموی تا پایان خلافت عباسی برای تحقق عدالت آل علی(ع) بشهادت رسیدند.

,

به گزارش رودآور بقاع متبرکه شهرستان تویسرکان علاوه بر جنبه زیارتی بدلیل قرارداشتن در مکان های جغرافیایی و جاذبه های طبیعی و تاریخی دارای موقعیت گردشگری نیز هستند و همه ساله مسافران زیادی در این اماکن مقدس حضور می یابند.

, رودآور,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه