logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خطیب نماز جمعه اهواز تصریح کرد:

اگر چند دانه درشت اعدام شوند، مشکل فساد حل خواهد شد

اگر چند دانه درشت اعدام شوند، مشکل فساد حل خواهد شد
امام جمعه اهواز عنوان کرد: اگر چند تن از دانه درشت‌های مفسد اقتصادی را حتی اگر وابسته به هر آقازاده‌ایی باشند اعدام کنید مشکل را حل خواهید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب ؛ حجت‌الاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ضمن تاکید بر اهمیت رونق تولید ملی اظهار کرد: مشکل اشتغال جوانان، سقوط ارزش پول ملی و تورم افسار گسیخته در سایه رونق تولید حل خواهد شد و تنها راه آن ناامید شدن از آمریکا و اروپا است.

وی افزود: بنای آمریکا و نظام سلطه این است که اراده خود را بر اراده اسلامی تحمیل کند و اکنون شرایط از جنگ اقتصادی گذشته و به جنگ اراده‌ها رسیده‌ایم.

امام جمعه اهواز عنوان کرد: یک طرف ثبات قیمت در صورت مدیریت صحیح خود مردم هستند و اگر بخواهیم ثبات قیمت داشته باشیم در ابتدا باید روحیه مطالبه‌گری خود را بالا برده و در چارچوب قانون مطالبه‌گری‌ها را انجام دهیم.

وی افزود: در ایران با افزایش قیمت‌ها مردم به خرید بیشتر روی می‌آورند که اگر بیاییم گفتمانی در بین مردم ایجاد کنیم و کل امت اسلامی با یک اتفاق نظر یک ماه کمتر بخوریم و مدیریت کنیم قطعا قیمت‌ها کاهش پیدا خواهد کرد؛ وقتی برخی از بدنه دستگاه‌های دولتی حاضر نیستند این مافیای بدبخت کننده در کشور را کنترل کنند خودمان مسئله را حل کنیم هرچند بعید به نظر می‌رسد.

امام جمعه اهواز با مخاطب قرار دادن رئیس قوه قضاییه بیان کرد: از مرکز کربلای ایران پیغام مردم خوزستان را به رئیس قوه قضاییه ابلاغ میکنم که اگر چند تن از دانه درشت‌های مفسد اقتصادی را حتی اگر وابسته به هر آقازاده‌ایی باشند اعدام کنید مشکل را حل خواهید کرد.

وی افزود: یک روز برنج و روز دیگر کالاهای دیگر را احتکار میکنند که اگر دست دلال‌ها کوتاه شود و کالاها به صورت مستقیم به دست مردم برسد و همچنین مردم مدیریت کنند مشکلات اقتصادی قطعا حل خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب , رهیاب ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه