تاریخ دفاع مقدس باید نسل به نسل منتقل شود/ سهم دانش آموزان در جنگ تحمیلی بی مثال است

تاریخ دفاع مقدس باید نسل به نسل منتقل شود/ سهم دانش آموزان در جنگ تحمیلی بی مثال است
فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه گفت: فرهنگ و تاریخ دفاع مقدس باید نسل به نسل منتقل شود و هرگز نباید از یادها برود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار محمد مارانی در گفتگو با عصرهامون گفت: شهریور ماه در تاریخ انقلاب اسلامی ایران برگ زرینی رقم خورد که هرگز از ذهن مردم کشور و دنیا پاک نخواهد شد.
 
وی افزود: در تاریخ 31شهریور سال 1359 رژیم بعثی عراق به ایران حمله کرد که این موضوع باید به همگان منتقل شود تا بدانند چه کسانی تجاوز به خاک این کشور را آغاز کردند و هدف و نقشه شوم شان از این جنگ چه بوده است.
 
به گفته مارانی؛ صدام با حمایت آمریکایی ها و پشتیبانی حداقل 70 کشور دنیا به جمهوری اسلامی ایران حمله کرد و قصد داشت تا در کمترین زمان ممکن این کشور را به تسخیر درآورد اما در کمال ناباوری و بهت ارتش های دنیا، این جنگ 8 سال به طول انجامید و به لطف خداوند متعال و همت مردم، جوانان و نوجوانان پس از 8 سال این جنگ با پیروزی ایران و شکست سنگین رژیم بعثی تمام شد.
 
وی تاکید کرد: در پیروزی و موفقیت کشور در جنگ تحمیلی بیش از 36 هزار نفر از دانش آموزان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و علیرغم سن کم و تجربه ناکافی اما چنان رشادت و دلاوری هایی از خود نشان دادند که بارها و بارها دشمن را مجبور به فرار و عقب نشینی کردند.
 
وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان بالاترین رقم و سهم را در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس داشتند و بنده در زمانی که فرمانده گردان بودم از همین استان سیستان وبلوچستان شاهد حضور تعداد زیاد دانش آموزانی بودم که درس و مدرسه را رها کرده و برای دفاع از کیان اسلام و انقلاب عازم جبهه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

وی ادامه داد: در آن زمان دانش آموزان چنین روحیه ای داشتند که موفق شدند کشور را به سرمنزل مقصود برسانندکه البته ناگفته نماند جوانان امروز هم اگر چیزی بیشتر نداشته باشند در حد و اندازه همان رزمندگان و جوانان دهه پنجاه هستند اما امروز در سنگر علم و صنعت با تکیه بر خودباوری قدم هایی برداشته اند که ایران اسلامی در تمامی شاخصه ها جزو کشورهای برتر دنیا می باشد.
 
فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه افزود: برای قدردانی از تلاش و رشادت های رزمندگان و جوانانی که در این راه از جان خود گذشتند نباید تنها به یک هفته خلاصه شود بلکه باید در تمام طول سال سرکشی از خانواده شهدا و حضور در گلزار شهدا جزو برنامه های عموم قرار بگیرد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه