logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزش باد شدید، شمال سیستان و بلوچستان را فرا می گیرد

وزش باد شدید، شمال سیستان و بلوچستان را فرا می گیرد
رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: از پنج شنبه وزش باد شدید شمال سیستان و بلوچستان را فرا خواهد گرفت که پیامد آن خیزش گردوخاک، اختلال در برخی محورهای مواصلاتی استان و کاهش دما خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی ملاشاهی در گفت و گو با عصرهامون، اظهار کرد: بر اساس آخرین الگوهای پیش یابی و مدل های جوی از روز شنبه با تقویت جریانات شمالی در استان، وزش باد شدید و گردوخاک پنج شهرستان شمالی استان را فرا می گیرد.

وی با بیان اینکه خیزش گردوخاک، کاهش دید افقی، کاهش کیفیت هوا و کاهش 4 تا 6 درجه ای دما از پیامدهای این پدیده است، گفت: اختلال موقتی تردد در جاده های شمال استان نیز دور از انتظار نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,


رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: توصیه می‌شود هموطنان به ویژه کودکان و بیماران قلبی، تنفسی، هنگام تردد در فضای باز نکات ایمنی را رعایت و در زمان رانندگی احتیاط کنند.

ملاشاهی در بخش دیگری به تضعیف فعالیت سامانه بارشی در استان اشاره  و عنوان کرد: با وجود تضعف سامانه، انتظار می رود امروز نیز در برخی نقاط نواحی مرکزی بارش های رگباری و پراکنده، همراه با رعد و برق و تندباد موقتی  روی دهد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه