مسئول کمیته استقبال و فرهنگی ستاد اربعین آستارا خبر داد؛

احسان بیش از یک میلیارد ریال خیرین آستارا به موکب امام زادگان قاسم و ابراهیم

احسان بیش از یک میلیارد ریال خیرین آستارا به موکب امام زادگان قاسم و ابراهیم
مسئول کمیته استقبال و فرهنگی ستاد اربعین شهرستان آستارا از احسان بیش از یک میلیارد ریالی خیرین آستارا به موکب امام زادگان قاسم و ابراهیم خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی جمشید مهدوی رئیس اوقاف آستارا و مسئول کمیته استقبال و فرهنگی ستاد اربعین شهرستان آستارا با بیان اینکه برنامه استقبال از 17هزار زائر خارجی که از مرز آستارا از تاریخ ۹ مهر تا ۲۱ مهر وارد کشورمان شدند به بهترین شکل صورت گرفت و به پایان رسید اظهار کرد: این تعداد زوار که عموما از کشور جمهوری آذربایجان و بعضا از گرجستان و روسیه و داغستان و ازبکستان بودند بوسیله ۲۷۱ اتوبوس و ۱۰۰ سواری و ۴۰ مینی بوس و ون وارد کشورمان شدند که در دو موکب پایانه مرزی و امام زادگان شریف حضرت ابراهیم و قاسم علیهما السلام با یه وعده غذای گرم پذیرایی شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, 8دی,

مهدوی اعلام کرد: در حسینیه و زائرسرای حرم امامزادگان قاسم و ابراهیم آستارا به ۷۲۰۰ نفر از زوار اسکان موقت و شبانه داده شده است.

,

مسئول کمیته استقبال و فرهنگی ستاد اربعین شهرستان آستارا با اشاره به اینکه کمیته استقبال با برنامه ریزی های صورت گرفته آماده می‌شود تا این تعداد از زائرین را هنگام برگشت بدرقه نماید افزود: به همیت منظور ضمن فعال بودن ایستگاه صلواتی قرار است هدیه معنوی به تمامی زائرین تقدیم شود.

,

‎ وی با بیان اینکه در این ایام هزینه های زیرساختی به مبلغ ۲۸میلیون تومان از محل نذورات نقدی پرداخت شد گفت: خیرین و مردم شریف آستارا ۱۰۴ میلیون تومان اقلام خوراکی به موکب امام رضا(علیه السلام) امام زادگان قاسم و ابراهیم احسان نمودند که در آشپزخانه موکب امام زادگان آستارا طبخ شد و در اختیار زائرین قرار گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه