فرماندار بشرویه اعلام کرد

بیش از 89 میلیارد تومان به بخش کشاورزی و دامی بشرویه خسارت وارد شده است

بیش از 89 میلیارد تومان به بخش کشاورزی و دامی بشرویه خسارت وارد شده است
علی باقری فرماندار شهرستان بشرویه، گفت: متاسفانه خشکسالی های پیاپی استان خراسان جنوبی و بخصوص منطقه بشرویه شرایط این شهرستان را بحرانی کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  خاورستان علی باقری فرماندار شهرستان بشرویه صبح امروز در نشستی با اعضای ستاد بحران شهرستان اعلام کرد: با تحقیقات به عمل آمده و کار کارشناسی کارشناسان کشاورزی متاسفانه شاهد بودیم که که در منطقه بشرویه خسارتی بالغ بر 89 میلیارد تومان به کشاورزان و دامداران وارد شده است که با توجه به اینکه این شهرستان به جز کشاورزی در آمد اقتصادی دیگری ندارد شرایط بسیار بحرانی است.
فرماندار بشرویه نیز گفت:در بخش های مختلف کشاورزی و کاشت اکثر محصولات زراعی شامل گندم، جو، زعفران، زیره، پنبه، ارزن، و علوفه متاسفانه 17 میلیارد خسارت وارد شده است که این یعنی بحران که باید کشاورزان ما با تدابیر جدید و انواع روش های نوین آبیاری در بازدهی محصول و صرفه جویی در آب این نعمت الهی کوشا باشند.
علی باقری فرماندار شهرستان بشرویه نیز در خصوص سوال یکی از خبرنگاران در خصوص کمک دولت به کشاورزان و دامداران نیز گفت: دولت در سال جاری با تدابیر لازم در صدد جبران خسارت است و مراکز بیمه کشاورزی و دامی نیز این خسارت ها را جبران می کنند ولی بازهم جواب گو نیست و از جمله اقدامات امسال در زمینه کمک به این قشر تسهیلات بلند مدت و اعطای جو یارانه ای بوده است که انشالله محقق خواهد شد.
فرماندار شهرستان بشرویه و رئیس شورای هماهنگی بحران نیز در خصوص برنامه های انجام شده این ستاد گفت: با پیشرفت جامعه ، حوادث گوناگون نیزدر حال افزایش هستند و باید آمادگی  گروه های امدادی و مردم را  در برابر آنها آماده نگه داشت و برای هرگونه حادثه ای آموزش های لازم را و فعالیت های کاری را انجام داد چرا که عدم فرهنگ پیشگیری و آمادگی کامل در برابر حوادث طبیعی ، مشکلات ناشی از بحران ها را افزایش میدهد و متعاقب آن امداد رسانی را دشوار می نماید.
وی همچنین اذعان داشت: از جمله اقدامات انجام شده این ستاد در سال جاری که توسط دستگاه های امدادی و نیروهای پرتوان صورت گرفته است برگزاری جلسه کمیته تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی, اطلاع رسانی و ارائه توصیه های لازم خصوصاً در جهت پیشگیری و آمادگی مقابله با زلزله و بلایای طبیعی در نماز جمعه,  برگزاری دوره آموزشی و تخصصی تعداد 6 کارگاه تخصصی در هلال احمر و اطلاع رسانی عمومی شهروندان بهمراه پیاده روی که در روز جمعه برگزار خواهد شد از جمله اقدامات موثر در این کارگروه ها بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خاورستان, خاورستان,
,
,
,
,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه