logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حمله به موصل در دستور کار ارتش عراق

حمله به موصل در دستور کار ارتش عراق
رئیس ستاد مشترک ارتش عراق با اشاره به تغییر و تحولات گسترده در مجموعه امنیتی عراق، از حمله قریب الوقوع به مواضع تروریست‌ها در موصل خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  ژنرال "بابکر زیباری" رئیس ستاد مشترک ارتش عراق از ایجاد تغییر و تحولات گسترده در مجموعه امنیتی عراق خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی اظهار داشت: بازنگری در ساختار دفاعی و نظامی عراق پس از رخدادهای یک سال گذشته و حمله داعش و تصرف موصل ضروری و حیاتی است و این تغییرات از سوی فرمانده کل نیروهای مسلح آغاز شده است.

رئیس ستاد مشترک ارتش عراق معتقد است تغییرات فعلی، ارتش و گارد امنیتی عراق را بسیار آزموده خواهد کرد و ابراز امیدواری کرد این تغییرات بتواند ارتش عراق را متحول کند.

زیباری درباره وضعیت فعلی جنگ و توان نیروهای دفاعی عراق گفت: ارتش عراق پس از سقوط صدام تاکنون مدام در حال جنگ بوده است ، در این ١١ سال مدام ارتش و همه نیروهای دفاعی کشور در حال جنگ با گروهای تروریستی بوده اند؛  در مقطعی شاید این گروه‌های تروریستی بتوانند پیشروی کنند و غیر نظامیان را بکشند اما مطمئنا پیروزی برای عراق و ارتش عراق خواهد بود.

ژنرال زیباری بدون اشاره به زمان دقیق انجام حمله موصل و پاکسازی این شهر بزرگ از لوث وجود تروریست های داعش ؛ تصریح کرد: موصل بخشی از عراق است و به زودی از وجود گروههای تروریستی پاکسازی خواهد شد.

رئیس ستاد مشترک ارتش عراق که خود سالها پیش یکی از فرماندهان نیروهای پیشـمرگ کُرد بوده و سالیان متمادی علیه صدام جنگیده است معتقد است هنوز برخی در خیال بازگرداندن حکومت سابق عراق بسر می‌برند.

وی گفت: بسیاری از مشکلات امنیتی عراق ناشی از بازماندگان بعثی و هواداران گروههای تروریستی است ؛ آنها عامل اصلی نا آرامی‌های عراق هستند.

رئیس ستاد مشترک ارتش عراق ایجاد تغییرات بنیادی در ارتش عراق را جزو اختیارات نخست‌ وزیر دانست و افزود: با توجه به مادە ٣٨ قانون اساسی عراق نخست وزیر به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح کشور حق ایجاد تغییر و تحول در ساختار امنیتی – دفاعی کشور را دارد.

زیباری حمله هوایی ائتلاف غربی علیه مواضع تروریست های داعش را خوب اما ناکافی توصیف کرد و گفت: این حملات خوب است و از یک سو جلوی پیشروی تروریست های داعش را می‌گیرد و سوی دیگر به ما کمک می‌کند که ساختار ارتش را دوباره بازسازی کنیم ، اما اگر بپرسید آیا این حملات کافی است؟ میگویم خیر هواپیماههای جنگی می‌تواند در مقیاس بیشتر و با دقت بهتری عمل کنند.

ژنرال بابکر نقش کشورهای همسایه عراق در تحولات اخیر را بسیار حساس توصیف کرد و گفت: کشورهای همسایه باید دریابند که امنیت منطقه به هم وابسته است ؛ اگر آنها فکر کنند با نا آرام شدن عراق کشور خودشان در آرامش خواهد بود سخت اشتباه خواهند کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه