معاون وزیر بهداشت در یزد:
ویژگی برجسته استان یزد مشارکت خیرین در حوزه درمان است/ دولت به تعهد خود در بیمارستان های یزد عمل می کند
معاون وزیر بهداشت در جریان سفر یک روزه خود به استان یزد اظهارداشت: وزارت بهداشت تاکنون هر جا تعهدی را داشته این تعهد را عمل کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون توسعه مدیریت و منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت در سفر یک روزه خود به استان یزد، در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، اظهارداشت: ویژگی برجسته ای استان یزد نسبت به سایر مناطق کشور حضور خیرین و مشارکت بسیار خوب آن ها در فعالیت های حوزه بهداشت و درمان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,سید کامل تقوی نژاد، تصریح کرد: هدف اصلی این سفر بررسی وبازدید از روند توسعه و بازسازی است که در حال حاضر 11 بیمارستان در استان یزد وجود دارد که بیشتر آن ها جایگزین و یا در حال بازسازی هستند که خوشبختانه روند پیشرفت فیزیکی خوبی را داشتند.
وی اذعان داشت: اگر منابع وازتخانه، دانشگاه و خیرین کنار هم قرار بگیرد قطعا روند فعالیت دو چندان و مردم زودتر می توانند از خدمات درمانی بهره مند شود.
وزارت بهداشت تاکنون هر جا تعهدی را داشته این تعهد را عمل کرده است که در بحث پروژه های بهداشت که 167 پروژه بوده تاکنون 50 درصد آن به طور کامل به بهره داری رسیده است برای بیمارستان های استان یزد نیز دولت هر تعهدی را که داده است به آن عمل خواهد کرد.
انتهای پیام/
سید کامل تقوی نژاد، تصریح کرد: هدف اصلی این سفر بررسی وبازدید از روند توسعه و بازسازی است که در حال حاضر 11 بیمارستان در استان یزد وجود دارد که بیشتر آن ها جایگزین و یا در حال بازسازی هستند که خوشبختانه روند پیشرفت فیزیکی خوبی را داشتند.
,وی اذعان داشت: اگر منابع وازتخانه، دانشگاه و خیرین کنار هم قرار بگیرد قطعا روند فعالیت دو چندان و مردم زودتر می توانند از خدمات درمانی بهره مند شود.
,وزارت بهداشت تاکنون هر جا تعهدی را داشته این تعهد را عمل کرده است که در بحث پروژه های بهداشت که 167 پروژه بوده تاکنون 50 درصد آن به طور کامل به بهره داری رسیده است برای بیمارستان های استان یزد نیز دولت هر تعهدی را که داده است به آن عمل خواهد کرد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه