نماینده ولی فقیه در استان لرستان:
برخی مسئولان به دنبال دوقطبی کردن جامعه هستند/وضعیت تاسف آور زیرساختهای شهری
نماینده ولی فقیه در استان لرستان با بیان اینکه برخی مسئولان به دنبال ایجاد دودستگی و دوقطبی کردن جامعه هستند گفت: وضعیت زیرساختهای شهری خرمآباد تاسف آور است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، آیتالله سیداحمد میرعمادی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان خرم آباد با اشاره به ایام حزن و اندوه دهه آخر ماه صفر اظهار داشت: بزرگ ترین مصیبت عالم در آخر ماه صفر قرار گرفته است چراکه نبی مکرم اسلام در ۲۸ صفر رحلت کردند و امام حسن(ع) و امام رضا(ع) به شهادت رسیدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,
وی افزود: امروز باید از شخصیت پیامبر(ص) به عنوان اسوه حسنه درس بگیریم؛ انسان سازی، تعلیم و تربیت، تزکیه، رساندن انسان به مقام توحیدی و کمال، جامعه سازی، تشکیل حکومت، اداره جامعه و ظلم ستیزی دو هدف مهم پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) بوده است.
نماینده ولی فقیه در استان لرستان عنوان کرد: پیامبر(ص) با روش اخلاق و مدارا کردن، امام حسن(ع) با صلح، امام رضا(ع) با پذیریش ولایت عهدی مردم را جذب کردند.
,
,
وی با اشاره به اهمیت زمان شناسی و بصیرت داشتن مردم بیان کرد: باید زمان شناس باشیم و بصیرت داشته باشیم تا بتوانیم حق را از باطل تشخیص دهیم؛ زمانی که شبهه ایجاد می شود زمان شناس بودن و بصیرت داشتن مهم است.
میرعمادی به موفقیت ها و پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم های گسترده دشمنان اشاره کرد و گفت: طراحی و ساخت هواپیمای جت آموزشی و طراحی پهپادهای گوناگون که در ایران شکل گرفت، قدرت عملیاتی اطلاعاتی که نیروهای ما از آن برخوردارند، دستگیری سرشبکه کانال و سایت آمد نیوز که کار بسیار بزرگ و شاهکار اطلاعاتی عملیاتی بوده است این موفقیت ها مصداق شعار انقلاب اسلامی ما می توانیم است.
وی با بیان اینکه این پیشرفت ها دنیا را متحیر و دشمنان را دستپاچه، سردرگم و عصبانی کرده است تصریح کرد: این پیشرفت ها را مرهون هدایت های حکیمانه رهبر انقلاب و فداکاری ایثار و گذشت جوانان مومن انقلابی و وحدت، انسجام و وفاداری ملت ایران هستیم.
نماینده ولی فقیه در استان لرستان خاطرنشان کرد: مردم در این ایام از هرکسی که تریبون دارد باید مطالبه خدمت داشته باشند، امسال برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی را به عنوان آزمونی بزرگی در پیش رو داریم و برای این کار نیازمند وحدت و آرامش در جامعه هستیم.
,
,
,
,
,
,
وی اظهار داشت: شاهد اقدامات فرافکانه برخی مسئولان هستیم که به دنبال ایجاد اختلاف و تفرقه افکنی هستند، آن هایی که تریبون دارند از الان شروع به ایجاد دودستگی و دوقطبی در جامعه کرده اند .
میرعمادی با ابراز تاسف از وضعیت زیرساخت های شهر خرم آباد و احتمال بروز سیلی دوباره افزود: باید به این مردم خدمت کنیم وقتی این وضع شهر خرم آباد است اگر دوباره سیل بیاید چه می شود؟ چرا دائما بر طبل اختلاف می کوبید و به دنبال ایجاد دوقطبی کاذب هستند؟ برای مردم چه کار کرده اید؟ مردم مشکل دارند، مرهم، امید، آرامش، وحدت و هم افزایی برای مردم ایجاد کنید.
وی عنوان کرد: استکبار به دنبال از بین بردن جبهه مقاومت اسلامی است لذا نیازمند به وحدت و آرامش هستیم؛ امسال پیاده روی اربعین حسینی با اقتدار کامل به پایان رسید و بار دیگر قدرت نمایی اهل بیت(ع) و امام حسین(ع) نشان داده شد.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه