logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس دادگستری دلفان خبر داد؛

برخورد شدید با زمین‌خواران/دستگاه‌های متولی تمام ظرفیت خود را بکار گیرند

برخورد شدید با زمین‌خواران/دستگاه‌های متولی تمام ظرفیت خود را بکار گیرند
رئیس دادگستری دلفان گفت: تصرفات اراضی ملی، منابع طبیعی وساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی جرم است و با شدت با زمین خواران برخورد می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، علی صفربیرانوند عصر امروز در جلسه شورای پیشگیری از جرائم شهرستان دلفان اظهار داشت: دایره شمول پیشگیری از جرائم وسیع است و همه جرائم را در بر می گیرد اما یکسری از جرائم مانند تصرفات اراضی ملی، منابع طبیعی، ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی، حریم رودخانه ها، برداشت بیش از حد مجاز از آبهای زیر زمینی و یا کشت خشخاش خیلی مهم است که باید پیشگیری از این جرائم در دستور کار قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,

وی افزود: در بحث پیشگیری از وقوع جرائم انتظار داریم ادارات متولی از جمله جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست، امور آب، صنعت معدن، نیروهای نظامی و امنیتی از تمام ظرفیت برای پیشگیری استفاده کنند.

,

رئیس دادگستری دلفان عنوان کرد: دستگاه های مربوطه قبل از تشکیل پرونده قضایی باید اقدام کنند که در اکثر این موارد نیاز به دستور قضایی نیست و برابر مقررات مسئولان متولی می توانند جلوگیری به عمل آورند و در مواردی هم که نیاز به دستور قضایی است گزارش دهند تا دادستان دستورات قضایی مورد لزوم را صادر و نیروی انتظامی نیز همکاری کند.

,

وی بیان کرد: اگر مسئولان متولی حفاظت از اراضی ملی، منابع طبیعی، اراضی کشاورزی و منابع آب، در خصوص جرائم تصرفات، ساخت و سازها و تغییر کاربری های غیر مجاز به وظیفه قانونی خود عمل نکنند، برای خود مسئولان جرم است و اگر به متصرفان غیر مجاز خدماتی ارائه کنند تصرف محسوب می شود و مورد پیگرد قضایی قرار خواهد گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه