هوای تهران در آستانه دوباره آلوده شدن

هوای تهران در آستانه دوباره آلوده شدن
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد تا روز آینده غلظت آلاینده‌ها در تهران افزایش و هوا ناسالم می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 89 قرار گرفته و هوای تهران سالم است. این شاخص طی 24 ساعت گذشته بر روی عدد 83 قرار داشت و هوا سالم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده در برخی ساعات امروز با افزایش حجم تردد خودروها غلظت ذرات معلق در برخی مناطق افزایش می‌یابد و کیفیت هوا ناسالم می‌شود و در مناطق پرتردد وضعیت نامطلوب کیفیت هوا تا ساعت بعد از ظهر وجود خواهد داشت.
,
 
,
برای روز آینده نیز با کاهش سرعت باد و کاهش میزان ناپایداری جوی احتمال افزایش غلظت آلاینده‌ها به ویژه ذرات معلق وجود دارد.
,
 
,
تهران از ابتدای سال 25 روز هوای پاک، 173 روز هوای سالم، 27 روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و یک روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
,
 
,
منبع: فارس
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه