کارشناس مسائل سیاسی:

توسعه نیافتگی و عدم استقلال فکری و سیاسی دستاوردهای رابطه با آمریکا در نظام پیشین بود/ چپاولگری آمریکا بر همه جهانیان اثبات شده است

توسعه نیافتگی و عدم استقلال فکری و سیاسی دستاوردهای رابطه با آمریکا در نظام پیشین بود/ چپاولگری آمریکا بر همه جهانیان اثبات شده است
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه 13 آبان روز احیای روحیه انقلابی است گفت: روحیه چپاول گری آمریکا و هم دستانش بر همه جهانیان نیز اثبات شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکرم جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک با اشاره به فرا رسیدن ۱۳ آبان و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و بحث مقاومت و مبارزه با استکبار اظهار داشت: ۱۳ آبان روز احیای روحیه انقلابی است، ارتباط با کشور خودخواهی مانند آمریکا که تنها به منافع یک سویه خود می نگرد، نتیجه ای جز حذف استقلال ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی افزود: تاریخ رابطه ایران با آمریکا در دهه‌‌های پیشین نشان می دهد که تاوان این کشور هیچ گونه صداقت و دلسوزی در رابطه با ایران نداشته است.

استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: رکورد علمی، عدم استقلال فکری و سیاسی، توسعه نیافتگی، عمیق و بومی نبودن دانش و مصرفی کردن ایران حقیقت و رهاورد رابطه نظام پیشین با آمریکا بود.

,
,
,

وی با بیان اینکه امروزه وجود روحیه چپاولگری آمریکا و هم دستانش برهمه جهانیان نیز اثبات شده است تصریح کرد: نسل جدید هم براین باورند که تنها راه آزادگی و پیشرفت ایران، رد کردن دستان مخملین دشمن است، دستانی که هر از چند گاهی با اجرای پروژه‌های کارشناسی شده توسط عوامل و ابزارهای گوناگون، به جان ایرانیان افتاده و کشتار، تحریم و برهم زدن اتحاد ایرانی را به همراه آورده است .

,

جعفری گفت: همچنین تلاش و برنامه ریزی دشمن جهت نابودی روحیه ایمان، استقلال و خودباوری ایرانی، ممانعت از دستیابی ایران به تکنولوژی و دانش مدرن جهانی، پایمال کردن حقوق ایرانیان، مسدود کردن حسابهای مالی، تحریم رجال سیاسی و مذهبی، ترور و حبس دانشمندان ایرانی، تحریم اقتصادی، مقابله با دانش و صنعت هسته‌ای ایران و در مقابل آزاد کردن ترویج و صدور انواع ابزارهای فساد آن هم به شکل کم هزینه برای ایرانیان، همه وهمه دلایلی برمخالفت آمریکا با پیشرفت ایران و عدم صداقت او است.

,

وی اظهار داشت: ایالات متحده زمانی در ادعای خود صادق خواهد بود که دست از دشمنی ها و دشمن تراشی های خود و نیز توهم حذف ایران اسلامی از صحنه ها و معادلات بین المللی بردارد و افول آتوریته و همینه خود را بپذیرد؛ بنابراین تا آن روز شعار ملی ” مرگ بر آمریکا” ادامه خواهد یافت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه