logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رپیس سازمان تبلیغات اسلامی:

استقبال کم نظیر مردم حماسه دیگری در اربعین امسال رقم زد

استقبال کم نظیر مردم حماسه دیگری در اربعین امسال رقم زد
رییس سازمان تبلیغات کشور گفت:استقبال کم نظیر مردم حماسه دیگری در اربعین امسال رقم زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام بیدار، حجت الاسلام "محمد قمی"، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در مصاحبه با خبرنگار ایلام بیدار در مهران گفت: همه مردم ایران نسبت به مهران و شهرهایی که مثل مهران خدمتگزار زوار سیدالشهداء بودند قلبا قدردان هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام بیدار, ایلام بیدار, ایلام بیدار,

حجت الاسلام محمد قمی اظهار کرد: 80 نفر طلبه از قم، تهران، ایلام و مهران در قالب 30 گروه تشریف آوردند برای اینکه این خانوارهای عزیز این شهر ارزنده و پراهمیت که بالای 5000 هزار خانوار هستند با اشتیاق و ارادت قلبی به درب تک تک منازل آنها بروند و ابراز تشکر و قدردانی کنند.

,

وی افزود:این یک جلوه از اهتمام ماست و به فضل خداوند ما مطمئنیم این سفر زیارتی اربعین هر سال پررونق تر از قبل خواهد شد در سازمان تبلیغات کشور ما ستاد اربعین سال آینده رو پرقدرت تر امسال تشکیل خواهیم داد و برای شهر مهران یک مرکز و اداره ویژه در نظر گرفتیم و ایجاد می شود به خاطر اهمیت های خاص مهران باید امعان نظر و توجیه ویژه بشه و تو این مسیر گام های جدی برداشته شود.
حجت الاسلام محمد قمی بیان داشت :ما آمدیم از تک تک مردم شهر مهران قلبا قدردانی کنیم بابت خدمت خالصانه ای که به زوار اربعین داشتند و ارادت خود را ابراز کنیم.

,
,

وی افزود: ما در کنار مردم مردم هستیم و خواهیم بود ما فکر می کنیم هر سال که می‌گذرد زحمت مردم مهران افزون تر میشه و کار سنگین تر و مردم بیشتری از این دروازه به سمت کربلا مشرف می شوند آینده نه چندان دور پررونق متلالو پیش روی مهران است و ما کمک خواهیم کرد زیرساخت ها تقویت بشوند وهویت بالنده ی مردم مهران که خدمت به سیدالشهداء در آن نهادینه شده است ان شاالله قدرتمندتر خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه