logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در 7 ماهه نخست سال جاری صورت گرفت؛

تهیه و توزیع بیش از 42 هزار لاستیک سنگین در سیستان و بلوچستان

تهیه و توزیع بیش از 42 هزار لاستیک سنگین در سیستان و بلوچستان
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: بیش از 42 هزار لاستیک سنگین در 7 ماهه نخست از سال جاری در سطح این استان تهیه و توزیع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رفیع سلطانزاده در گفت‌وگو با عصرهامون، اظهار کرد: با هدف تنظیم بازار و حمایت از حمل ونقل در سطح استان سیستان و بلوچستان تعداد 42 هزار و 311 حلقه لاستیک سنگین طی 7 ماهه نخست سال جاری تهیه و توزیع شده است.

وی افزود: طبق دستورالعمل اجرایی در این خصوص، کلیه مراحل تأمین و توزیع لاستیک از تاریخ 24 شهریورماه سال جاری به صورت سیستمی و از طریق سامانه جامع تجارت www.ntsw.ir صورت می گیرد.

سلطانزاده ادامه داد: توزیع لاستیک سنگین با صدور حواله در 4 سایز تعریف شده و در 2 بخش صورت می گیرد که بخش برون شهری با همکاری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان و بخش درون شهری در حال حاضر با همکاری شورای هماهنگی ترافیک استان و سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری های زاهدان، زابل، ایرانشهر، سراوان و چابهار انجام می گیرد.

وی تصریح کرد: تعداد لاستیک سنگین اعلام شده برون شهری در 7 ماهه سالجاری، به اداره کل راهداری وحمل نقل جاده ای استان در قالب 167 سبد، معادل 24 هزار و 381 حلقه و تعداد لاستیک توزیع و تحویل شده برون شهری توسط نمایندگان لاستیک برابر حواله های راهداری نیز طی این مدت معادل 14 هزار و 460 حلقه بوده است.

سلطانزاده در پایان خاطرنشان کرد: تعداد لاستیک سنگین اعلام شده درون شهری به شورای هماهنگی ترافیک استانداری سازمان حمل ونقل بارومسافر شهرداری ها در قالب 37 سبد معادل 2 هزار و 142 حلقه و تعداد لاستیک توزیع و تحویل شده درون شهری توسط نمایندگان لاستیک برابر حواله های سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری های زاهدان، زابل، چابهار، ایرانشهر و سراوان طی مدت 7 ماهه امسال نیز معادل هزار و 328 حلقه بوده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه