رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان آبیک:
گشتهای ویژه از امروز آغاز به کار کردند/ هیچ افزایش قیمتی قابل قبول نیست
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان آبیک گفت: گشتها ما به طور محسوس و نامحسوس از امروز صبح کار خود را آغاز کردند و در سطح شهرستان حضور دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی نعمتی در گفتوگو با صبح قزوین ، با اشاره به وضعیت بازار با افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: با توجه به صحبتهای اخیر وزیر صمت، هیچ کالایی مجاز به افزایش قیمت نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین, ،,وی افزود: در حوزه حمل و نقل کالا با توجه به اینکه گازوئیل گزان نشده است طبیعتا اثری در هزینه حمل بار نخواهد داشت؛ امروز هم کرایههای آبیک به قزوین و بالعکس رصد شده که خوشبختانه هیچ افزایش قیمتی وجود نداشته و تغییر نکرده است.
,هیچ افزایش قیمتی در کالاها نخواهیم داشت
, هیچ افزایش قیمتی در کالاها نخواهیم داشت,رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان آبیک گفت: گشتها ما به طور محسوس و نامحسوس از امروز صبح کار خود را آغاز کردند و در سطح شهرستان حضور دارند.
,این مسئول در پایان با اشاره به نظارت جدی و برخورد قاطع با متخلفین بیان کرد: شرایط تحت کنترل است و هیچ افزایش قیمتی در کالاها نخواهیم داشت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه