logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

ابراهیم عزیزی در کمیسیون تخصصی حقوقدانان جهان اسلام:

جنایات صهیونیست ها علیه مردم مظلوم فلسطین باید در مجامع جهانی پیگرد حقوقی شود

جنایات صهیونیست ها علیه مردم مظلوم فلسطین باید در مجامع جهانی پیگرد حقوقی شود
دکتر ابراهیم عزیزی در کمیسیون تخصصی حقوقدانان جهان اسلام در تهران گفت: جنایات صهیونیست ها علیه مردم مظلوم فلسطین که با حمایت استکبار جهانی انجام می شود،باید در مجامع جهانی پیگرد حقوقی و قضایی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر ابراهیم عزیزی در کمیسیون تخصصی حقوقدانان جهان اسلام در تهران گفت: جنایات صهیونیست ها علیه مردم مظلوم فلسطین که با حمایت استکبار جهانی انجام می شود،باید در مجامع جهانی پیگرد حقوقی و قضایی شود.
این حقوقدان که به عنوان رئیس کمیسیون تخصصی حقوقدانان جهان اسلام سخن می گفت، افزود: مبارزه با رژیم صهیونیستی رژیمی جعلی، کودک کش،ظالم،اشغالگر ، غارتگر و تفرقه افکن صهیونیستی یکی از اصلی ترین محورهای وحدت در جامعه مسلمین است و ملت های مسلمان به این نکته مهم اهتمام دارند.
وی ادامه داد: ملت فلسطین مظلوم است و حمایت از مظلوم واجب است بنابراین براساس آیه 92 سوره مبارکه انبیاء که می فرماید: إِنَّ هَٰذِهِ أُمَّتُکُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّکُمْ فَاعْبُدُونِ و نیز حدیٍث شریفی که از پیامبر مکرم اسلام در صفحه 239 جلد سوم اصول کافی آمده است که می فرماید: مَنْ أَصْبَحَ لَا یَهْتَمُّ بِأُمُورِ الْمُسْلِمِینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ یعنی هر که صبح کند و بامور مسلمین همت نگمارد مسلمان نیست. از این رو حمایت از این مردم مظلوم برمومنین واجب است.
عضو اسبق حقوقدانان شورای نگهبان تاکید کرد: همان گونه که در اصول مختلف سوم، یازدهم و 152 قانون اساسی نیز تاکید شده است، حمایت از ملت های مظلوم و ستمدیده به ویژه ملت مظلوم فلسطین دربرابر جنایات صهیونیست های کودک کش و حامیان آنها، مورد توجه جدی و از آموزه های اسلام است.
دکتر عزیزی با اشاره به معامله قرن، گفت: طرح شیطانی معامله قرن حاصل حمایت و پشتیبانی استکبارجهانی برای تفرقه و جداسازی وحدت مسلمین طراحی شده بود که با هوشیاری و مقاومت ملت های مسلمان، خنثی و بی اثر شد.
در این کمیسیون مصوب شد اتحادیه حقوقدان های مسلمان با بهره گیری از ظرفیت های حقوقی، قانونی و قضایی همه کشورها، به ویژه کشورهای مسلمان، برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین استفاده شود، همچنین ایجاد دادگاه های مردمی برای محکومیت رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار درجهت احقاق حقوق ملت مظلوم فلسطین و ارائه گزارش سالیانه جنایات رژیم صهیونیستی و ارائه آن به مجامع جهانی و بین المللی و مردم جهان براساس مستندات و اسناد متقن تصویب شد.
 کمیسیون تخصصی حقوقدانان جهان اسلام همزمان با کنفرانس بزرگ وحدت اسلامی با حضور نمایندگان و حقوقدانان 16کشور جهان و 150 حقوقدان داخلی در تهران برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

منبع:فارس
انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه