logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس:

روشنگری در مورد انقلاب اسلامی را در رأس وظایف خود قرار داده ام

روشنگری در مورد انقلاب اسلامی را در رأس وظایف خود قرار داده ام
نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس با بیان اینکه بر خلاف تراوش اخبار کذب از سوی شبکه های فارسی زبان ماهواره ای در مجلس شورای اسلامی تبعیض مذاهب وجود ندارد، گفت: روشنگری در مورد انقلاب اسلامی را در رأس وظایف خود قرار داده ام.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا کارن خانلری در گفت وگو اختصاصی با خبرنگار «دیارباران»، در مورد تبلیغات منفی رسانه های غربی و تریبون شبکه های فارسی زبان در راستای معرفی غیرواقعی چهره نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: هر چند اقشار مسیحی و و سایر مذاهب در کشور زیر سایه امنیت زندگی می کنند ولی تمامی آنها در کنار قشر مسلمان شناسنامه ایرانی در دست دارند.

وی در ادامه با اشاره به معرفی شهدا و جانبازان و ایثارگران در دوران دفاع مقدس از اقشار مسیحی و سایر مذاهب، تصریح کرد: این مسئله بیانگر تعصب ملی است و شهدا ارمنی در کنار برادران مسلمان خود از آب و خاک و ناموس خود در برابر دشمن متجاوز دفاع کردند.

نگاه تبعیض آمیز بر مجلس حکمفرما نیست

نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس با تاکید بر اینکه در سیستم حاکم بر مدیریت کلان انقلاب اسلامی به ویژه در مجلس شورای اسلامی تبعیض حزبی بر خلاف تراوش اخبار کذب در این زمینه از سوی شبکه های فارسی زبان ماهواره ای وجود ندارد، اضافه کرد: به عنوان نماینده مسیحیان ارمنی شمال کشور در مجلس در توسعه قانون گذاری مشارکت دارم.

خانلری با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی جامه حزب گرایی برتن ندارد، گفت: از سوی دیگر در انتخاب اعضاء مجلس نگاه تبعیض آمیز در مورد مذاهب مختلف کشور وجود ندارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با حضور در سفرهای دیپلماتیک با موضوعات حقوق بشر به ویژه در اروپا روشنگری در مورد انقلاب اسلامی را در رأس وظایف خود قرار داده ام.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «دیارباران»،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه