logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست پایگاه دریابانی بندرلنگه خبر داد؛

کشف بیش از 2 میلیارد قطعات خودروی قاچاق در بندرلنگه

کشف بیش از 2 میلیارد قطعات خودروی قاچاق در بندرلنگه
احسانی از شناسایی محل دپوی بیش از 2 میلیارد ریال قطعات خودروی قاچاق در منزلی واقع در یکی از روستاهای پارسیان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ سرهنگ مسعود احسانی، سرپرست پایگاه دریابانی بندرلنگه اظهار کرد: مرزبانان پایگاه دریابانی بندرلنگه با همکاری عوامل انتظامی شهرستان پارسیان با انجام اقدامات اطلاعاتی، مطلع شدند مقادیری قطعات خودروی قاچاق در منزلی واقع در یکی از روستاهای این شهرستان وجود دارد و قاچاقچیان قصد دارند در فرصتی مناسب آن را به شهرهای اطراف انتقال دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

وی افزود: ماموران با تشدید اقدامات اطلاعاتی در منطقه و اخذ مجوز قضائی و با رعایت موازین شرعی وارد منزل شدند.

,

سرپرست پایگاه دریابانی بندرلنگه عنوان کرد: مرزبانان پس از ورود به منزل در بازرسی از محل موفق به کشف 49 قطعه لوازم خودرو شامل سقف اپتیماساندرو، بلندگو، آینه بغل، موتورسانتافه، گیربکس سپر، رادیاتور، موتور، گیربکس، کاپوت، اکسل و چهار دستگاه فن چیلر بزرگ صنعتی و ... شدند.

,

احسانی با بیان اینکه تلاش برای دستگیری متهمان این پرونده در دستور کار مرزبانان قرار دارد، خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی محموله کشف شده را دو میلیارد و 700 میلیون ریال برآورد کردند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه