logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

اجرای دو طرح هادی روستایی در شهرستان‌ فارسان

اجرای دو طرح هادی روستایی در شهرستان‌ فارسان
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح هادی روستایی در شهرستان فارسان اظهار کرد: به دنبال ارائه خدمات در روستاها توسط این نهاد این بار طرح هادی در روستاهای گوشه و امیدآباد هیرگان اجرا شد تا مردم بتوانند از خدمات بیشتری بهره‌مند شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سهراب رئیسی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ با اشاره به اجرای طرح هادی روستایی در شهرستان فارسان اظهار کرد: به دنبال ارائه خدمات در روستاها توسط این نهاد این بار طرح هادی در روستاهای گوشه و امیدآباد هیرگان اجرا شد تا مردم بتوانند از خدمات بیشتری بهره‌مند شوند.

وی افزود: در روستای گوشه 5 هزار و 937 ریال و در روستای امیدآباد هیرگان مبلغ 4 هزار و 670 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: همچنین از محل اعتبارات قیر رایگان و ملی سال 97 در روستای گوشه 3 هزار میلیون ریال شامل 3 هزار و 500 مترمربع زیرسازی و آسفالت و 300 متر تک و کانیو هزینه شده است.

رئیسی ادامه داد: در روستای امیدآباد هیرگان نیز در سال 97 به مبلغ 3 هزار و 620 میلیون ریال اعتبارشامل 4 هزار و 100 مترمربع زیرسازی و آسفالت و 300 متر تک و کانیو هزینه شده است.

وی با بیان اینکه توسعه و عمرانی روستا مهم‌ترین رسالتی است که بر دوش این نهاد است، گفت: به نظر می‌رسد توسعه روستاها گره کوری است که تنها با اجرای طرح هادی روستایی باز می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان تصریح کرد: طرح هادی برای تمام روستاها یک برنامه آبادانی تدوین می‌کند اما هرگز برای تمام روستاها یک نسخه نمی‌پیچد که براساس وضعیت فرهنگی و اجتماعی هر روستا به این هدف دست می‌یابد و در این مسیر شروع به حرکت می‌کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه