logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان خبر داد

تداوم عملیات اجرایی طرح احداث بزرگراه میرجاوه_ زاهدان_ بم

تداوم عملیات اجرایی طرح احداث بزرگراه میرجاوه_ زاهدان_ بم
عطا الله اکبری از تداوم عملیات اجرایی طرح احداث بزرگراه میرجاوه_ زاهدان_ بم خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عطا الله اکبری در گفت وگو با عصرهامون، با بیان اینکه محور زاهدان_ بم از محورهای شریانی و پر تردد استان و احداث آن در اولویت اول طرح است، گفت: تکمیل این پروژه باعث کاهش چشمگیر تصادفات و کاهش زمان سفر و صرفه جویی در مصرف سوخت خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,


مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: طول این پروژه 298 کیلومتر شامل محور زاهدان_ بم به طول 186 کیلومتر، کمربندی زاهدان به طول 28 کیلومتر و محور زاهدان_ میرجاوه به طول 84 کیلومتر است.

وی ادامه داد: در حال حاضر 3 قطعه به طول 102 کیلومتر از زاهدان به سمت بم در حال احداث است که 41 کیلومتر آن به بهره برداری رسیده و سایر قطعات تا انتهای حوزه استحفاظی به سمت بم مطالعه شده؛ همچنین طرح کمربندی زاهدان و محور زاهدان_ میرجاوه نیز در دست مطالعه است.

اکبری سال شروع این طرح را 1387 عنوان کرد و گفت: قطعه یک سال 87 و قطعات 2 و 3 در سال 89 آغاز شده است.

وی با بیان اینکه تعداد قطعات این طرح 9 قطعه است، تصریح کرد: هم اکنون پیشرفت فیزیکی کل طرح 27 درصد است و تا پایان سال گذشته، 7/9 میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان اعتبار مورد نیاز برای اتمام این طرح را 7 هزار و 370 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در حالی 35/91 میلیارد ریال اعتبار در سال جاری برای این طرح مصوب شده که 160 میلیارد ریال فقط مطالبات پیمانکاران است.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده  و علیرغم کمبود شدید اعتبارات تا پایان سال جاری، 28 تا 30کیلومتر دیگر از محور به بهره برداری خواهد رسید که در این صورت 70 کیلومتر از زاهدان تا نصرت آباد به صورت بزرگراهی مورد استفاده قرار خواهد گرفت؛ باقیمانده مسیر تا شهر نصرت آباد 32 کیلومتر است که در سال 99 به بهره برداری خواهد رسید. 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: در صورت تقویت منابع اعتبار تا پایان سال آینده، قطعه 3 بطول 103 کیلومتر از زاهدان تا نصرت آباد به صورت بزرگراه مورد بهره برداری قرار می گیرد که این مهم از جمله اولویت های حوزه مأموریت اداره کل راه و شهرسازی در شمال استان است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه