logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با هدف شیوه‌های زندگی سالم:

طرح «یاری گران زندگی» در مدارس چهارمحال و بختیاری آغاز شد

طرح «یاری گران زندگی» در مدارس چهارمحال و بختیاری آغاز شد
برای نخستین بار در تمام مدارس استان چهارمحال و بختیاری طرح «یاری‌گران زندگی» آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ آئین نمادین طرح یاری گران زندگی در مدارس چهارمحال و بختیاری با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان  و جمعی از مسئولین برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

,
, ,

در مراسم افتتاحیه این طرح که با هدف زندگی سالم و پیشگیری و کاهش رفتار‌های پرخطر و آسیب‌های اجتماعی صورت پذیرفت، فرحناز قائدامینی،مدیرکل آموزش و پرورش گفت: در راستای اجرای این طرح، ۱۰۰ هزار دانش‌آموز استان از مجموع ۲۰۶ هزار دانش‌آموز در قالب این کانون‌ها ساماندهی و آموزش داده می‌شوند.

وی با بیان اینکه این طرح با هدف افزایش مهارت تاب‌آوری، کنترل خشم، مهارت نه گفتن و کاهش آسیب‌ها، مسائل و معضلات اجتماعی برگزار میشود افزود: در اجرای این طرح ۲۵ دستگاه اجرایی در مدارس استان با ما همکاری می کنند.

وی، از تهیه و توزیع ۱۰۰ هزار جلد کتابچه مهارت‌آموزی در راستای اجرای این طرح در استان خبر داد و گفت: این کتابچه‌ها بزودی در مدارس استان توزیع می‌شود.

قائدامینی با اشاره به اینکه با اجرای این طرح، تمام اقشار درخصوص آسیب‌های اجتماعی آشنا و با یک هم‌افزایی با استفاده از توان تمام ظرفیت‌ها در خصوص مقابله با آسیب‌ها برنامه‌ ریزی می‌شود گفت: هم‌افزایی، انسجام و هدفمند کردن فعالیت‌های تشکل‌های دانش‌آموزی در مدارس ، از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

در ادامه مراسم دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هم‌اکنون سطح آگاهی در بین دانش‌آموزان بسیار بالا است و کمترین مخاطره را در بین دانش‌آموزان داریم گفت: اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس، در راستای افزایش بالندگی در بین همه اقشار جامعه است.

وی هدف از اجرای طرح یاریگران زندگی در مدارس ،آموزش عملی به دانش‌آموزان برای در امان ماندن از آسیب‌های اجتماعی بیان نمود و افزود: اگر امروز ما به مسئوولیت خود در موضوع آسیب‌های اجتماعی عمل نکنیم باید در پیشگاه خداوند پاسخگو باشیم.

در پایان مراسم از برگزیدگان دو هزار و ۹۰۰ اثر که در قالب‌های مقاله، نقاشی، ایده پردازی و روزنامه دیواری به دبیرخانه اداره مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی ارسال شده بود تجلیل گردید.

تصاویر در ادامه...
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 
, ,
,

 
, ,
,

 
, ,
,

 
, ,
,

 
, ,
,

 
, ,
,

 
, ,
,

 
, ,
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه