logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان عنوان کرد؛

پرداخت بیش از 29 میلیارد ریال تسهیلات به مددجویان تحت پوشش در 8 ماهه سال اجاری

پرداخت بیش از 29 میلیارد ریال تسهیلات به مددجویان تحت پوشش در 8 ماهه سال اجاری
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از پرداخت ۴۹۹۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ 29 میلیارد و 363 میلیون تومان به مددجویان تحت حمایت این استان در هشت‌ماهه امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از راه آرمان؛ یحیی صادقی مدیرکل کمیته امداد استان کرمان ظهر امروز در جمع خبرنگاران بابیان اینکه صندوق امداد ولایت کمیته امداد نمونه بارز بانکداری اسلامی است افزود: ایجاد صندوق ضمانت آسان برای مددجویان کمیته امداد یکی از اقدامات مهم این صندوق است که در نظام اقتصادی کشور و توانمندسازی اقتصادی محرومان تأثیر بسیاری دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,

وی ادامه داد: خدمت‌رسانی بی‌منت و آسان به مددجویان ضمن حفظ شان و شخصیت آن‌ها یکی از اهداف اصلی این نهاد نیز است که در کنار آن پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه، خارج از ضوابط پیچیده بانکی توسط صندوق امداد ولایت در دستور کار قرار دارد.

,

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از پرداخت 4 هزار و 990 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ 29 میلیارد و 363 میلیون تومان به مددجویان تحت حمایت استان در هشت‌ماهه امسال خبر داد.

,

صادقی عنان کرد: این تسهیلات در سرفصل اشتغال و خودکفایی، حمایتی و مسکن به مددجویان تحت حمایت پرداخت‌شده است.

,

وی بیان داشت: وام‌های اشتغال‌زایی و توانمندسازی مددجویان تا سقف ۵۰ میلیون تومان با دوره تنفس ۶ ماه تا یک سال، وام تعمیر و ساخت مسکن شهری و روستایی تا سقف ۳۵ میلیون تومان، وام ودیعه مسکن برای نیازمندان و مددجویان تا سقف ۲۰ میلیون تومان و هم‌چنین وام کارگشایی تا سقف ۵ میلیون تومان با ضمانت آسان به متقاضیان پرداخت می‌شود که اقساط تسهیلات نیز به صورت بلند مدت است.

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه