logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس اداره دامپزشکی فریدونکنار و بابلسر:

تلفات پرندگان بومی در فریدونکنار از آنفلوآنزا نبوده است

تلفات پرندگان بومی در فریدونکنار از آنفلوآنزا نبوده است
رئیس اداره دامپزشکی فریدونکنار و بابلسر گفت: با وجود اینکه در ماه‌های اخیر میزان تلفات پرندگان بومی در فریدونکنار زیاد بوده و خسارت زیادی نیز به شهرستان وارد شده اما هیچ یک از این تلفات ناشی از آنفلوآنزا نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی کریم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: فریدونکنار در زمینه دام و دامپزشکی دارای ۱۳ هزار راس دام سبک، ۴۵۰ راس دام سنگین، دو داروخانه دامپزشکی، یک بیمارستان تخصصی، یک کلینیک دامپزشکی و یک مرکز مایه‌کوبی است.

وی خاطرنشان کرد: ۵ واحد فارم گوشتی به ظرفیت ۲۸۷ هزار قطعه و یک واحد مادر به ظرفیت ۳۰ هزار قطعه در فریدونکنار موجود است.

رئیس اداره دامپزشکی فریدونکنار و بابلسر نظارت را یکی از وظایف اصلی این اداره دانست و تصریح کرد: نظارت از رستوران، قصابی، جگرگی، کبابی، مرغ‌فروشی، آشپزخانه‌ها و هرگونه واحدی که به دامپزشکی مرتبط باشد انجام می‌شود.

کریم‌پور با بیان اینکه سه خط سیر نظارت در فریدونکنار وجود دارد گفت: از ابتدای سال تاکنون سه هزار و ۵۲۱ مورد بازدید انجام شده که ۶۲ مورد نمونه‌گیری مربوط به بندر و کشتی‌ها برای انجام آزمایشات و ترخیص کالاها صورت گرفته است.

وی یادآور شد: در سال جاری هشت واحد عرضه متخلف مرغ‌فروشی و قصابی در فریدونکنار پلمپ و به مراجع قضایی معرفی شدند.

این مسئول عنوان کرد: ۱۲ هزار مورد واکسیناسیون برای دام سبک علیه بیماری شاربن(سیاه زخم)، هشت هزار و ۵۷۰ مورد علیه بیماری تب برفکی و حدود ۱۲ هزار مورد علیه بیماری آبله از ابتدای سال تاکنون انجام شده است.

رئیس اداره دامپزشکی فریدونکنار و بابلسر افزود: درحالی که با فشار تحریم‌ها رو به رو هستیم اما ۲۳۰ هزار مترمربع مبارزه با بیماری‌های انگلی و خارجی با تامین مواد ضدعفونی و واکسن‌ها انجام گرفته است.

کریم‌پور اظهار کرد: تاکنون هیچ گزارشی از مردم و اداره بهداشت فریدونکنار مبنی بر دلالت آنفلوآنزا پرندگان به این اداره نرسیده است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در ماه‌های اخیر میزان تلفات پرندگان بومی در فریدونکنار زیاد بوده و خسارت زیادی نیز به شهرستان وارد شده اما هیچ یک از این تلفات ناشی از آنفلوآنزا نبوده است.

رئیس اداره دامپزشکی فریدونکنار و بابلسر با بیان اینکه هیچ موردی در تاریخ بیماری‌ها از انتقال آنفلوآنزای پرندگان به انسان مشاهده نشده است تصریح کرد: هیچ موردی در کشور مشاهده نشده که آنفلوآنزا از پرنده به انسان منتقل شده باشد.

کریم‌پور یادآور شد: پرورش ۱۰۰ قطعه پرنده در بافت روستایی نیاز به هیچگونه مجوز ندارد اما در خارج از بافت روستایی باید مجوزهای لازم را دریافت کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه