فرمانده سپاه قدس گیلان:
کوچک ترین تحرک نظامی برای دشمنان ایران تاوان بدی دارد
فرمانده سپاه قدس گیلان در جلسه مجمع هماندیشی اساتید و مربیان عقیدتی و سیاسی سپاه قدس گفت: دشمنان خودشان اعتقاد دارند که کوچکترین تحرک نظامی شان تاوان بدی برایشان دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، سردار محمد عبدالله پور صبح امروز در جلسه مجمع هماندیشی اساتید و مربیان عقیدتی و سیاسی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه مقام معظم رهبری مظهر ولایتمداری است اظهار داشت: دشمنان خودشان اعتقاد دارند که کوچکترین تحرک نظامی شان تاوان بدی برایشان دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با اشاره به اینکه همه می دانند که دشمن جرات اقدامات نظامی علیه جمهوری اسلامی را ندارد بیان کرد: دشمن فقط سایه جنگ را دارد و در تلاش است تا با فشار اقتصادی و جنگ روانی انقلاب را از درون دچار مشکل کنند.
,فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به برنامه ریزی های دشمن علیه ملت ایران گفت: دشمن با برنامه ریزی درصدد اختلال در وضعیت اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی انقلاب اسلامی ایران است.
,سردار عبدالله پور با بیان اینکه مردم به خوبی حیله و مکر دشمنان را شناختند تصریح کرد: مردم با بصیرت ما در فتنه اخیر خیلی زود صف شان را از اغتشاشگران جدا کردند.
,عبدالله پور با اشاره به اینکه تراز ایمان بسیج و سپاه محصول نیروهای عقیدتی و سیاسی است بیان کرد: ایمان بچه های سپاه و بسیج در سطح تراز دفع فتنه است زیرا فتنه باید با قدرت و قاطعیت خاموش شود و اگر طول بکشد نظام را از بین می برد.
,وی بیان اینکه سپاه باید با توانایی، تمام اجزای نظام این انقلاب را حفظ کند گفت: سپاه تمام اقدامات خود را برای اصل نظام انجام می دهد و برای این دولت و آن دولت نیست.
,فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه در انتخابات مردم باید مشارکت بالا و انتخاب درست داشته باشند تصریح کرد: انتخاب بد در انتخابات، کشور را دچار مشکل و چالش می کند و مردم در انتخاب نمایندگان خود دقت بالایی داشته باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه