مدیر کمیته امداد دیر:

آغاز پویش ثبت‌نام هزار حامی در دیر

آغاز پویش ثبت‌نام هزار حامی در دیر
مدیرکل کمیته امدادامام خمینی (ره) شهرستان دیر گفت: به‌منظور حمایت از ایتام و فرزندان محسنین پویش جذب ۱۷هزار حامی و خیر در کمیته امداد این شهرستان راه‌اندازی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی حسینی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار سپاس، اظهار داشت: حمایت از کودکان ایتام و محسنین از اولویت های مهم کمیته امداد شهرستان دیر می باشد، که این بار با اجرای پویش هر فرد یک حامی در این راه گام نهاده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,

وی گفت: در این طرح برای هر فرزند نیازمند، ۱۰۰ هزار ریال در نظرگرفته ‌شده است که حامیان می‌توانند به‌صورت مستقیم برای فرزند معنوی خود وجه حمایتی را واریز کنند.

,

حسینی افزود: تسهیل‌سازی فرآیند پرداخت مبالغ حمایتی از جمله رویکرد‌های این نهاد در اجرای این طرح می باشد.

,

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان دیر با بیان اینکه هدف از طرح اکرام ایتام حمایت از کودکان یتیم و بی‌سرپرست است، تصریح کرد: رسیدگی و تکریم ایتام و نیازمندان از سفارشات موکد قرآن کریم و از ائمه اطهار(ع) است.

,

وی در پایان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون بیش۴۰۰ فرزند ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد در شهرستان دیر نیازمند یاری دستان مهربان حامیان می باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه