روند کند اجرای پروژه‌ای که ۱۸ ساله شد؛

تمدید وعده‌های قبلی؛ نتیجه بازدید استاندار مازندران از کمربندی فریدونکنار

تمدید وعده‌های قبلی؛ نتیجه بازدید استاندار مازندران از کمربندی فریدونکنار
پس از انتشار گزارشی با عنوان "ترافیک وعده‌ها برای پروژه ۱۸ ساله در فریدونکنار" و واکنش فعالان فضای مجازی توییتر در انتقاد از تاخیر اجرایی شدن پروژه کمربندی فریدونکنار، استاندار مازندران از این پروژه بازدید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، پس از انتشار گزارشی با تیتر "ترافیک وعده‌ها برای پروژه ۱۸ ساله در فریدونکنار" و واکنش فعالان فضای مجازی توییتر با هشتگ «کمربندی فریدونکنار» در انتقاد از تاخیر اجرایی شدن این پروژه، عصر پنج‌شنبه هفته گذشته استاندار مازندران از این پروژه بازدید کرد.

در این بازدید که با همراهی رازجویان معاون عمرانی استاندار، نظری مدیرکل راه و شهرسازی استان، نصیری فرماندار فریدونکنار و در سکوت کامل خبری و با حضور تنها خبرنگار صدا و سیما انجام شد، استاندار مازندران وعده بهره‌برداری از این پروژه را با درنظر گرفتن شرایط مطلوب آب و هوا تا پایان سال داد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه تحریم‌های کشور بر پروژه کمربندی فریدونکنار اثرگذار بوده است، خاطرنشان کرد: تحریم‌های ظالمانه، تامین منابع و مصالح را دچار مشکلاتی کرد اما با دستور وزیر راه و شهرسازی و تعهدات پیمانکار، پروژه تا اینجا پیش رفته است.

حسین‌زادگان بودجه مورد نظر برای اتمام این پروژه را 15 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تاکنون پیمانکار پروژه حدود 8 میلیارد تومان برای احداث این روگذر هزینه کرده و اداره کل راه و شهرسازی مازندران نیز به پیمانکار بدهی دارد و باید با توافق وزارتخانه مشکلاتی که برای پیمانکار در بحث مالی و تامین مصالح وجود دارد برطرف شود.

استاندار مازندران تصریح کرد: اگر شرایط و آب و هوا یاری کند تا پایان امسال این روگذر بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش بلاغ، درحالی استاندار مازندران افتتاح کمربندی فریدونکنار را به پایان سال موکول کرد که وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان کشوری و استانی خبر از افتتاح در دهه فجر داده بودند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه