logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری قم:

دو پایانه جنوب و شمال در شهر قم احداث می‌شود

دو پایانه جنوب و شمال در شهر قم احداث می‌شود
مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری قم گفت: ساخت پایانه جنوب مصوب شده و تنها نیازمند واگذاری زمین هستیم و علاوه بر این کار مطالعاتی ساخت پایانه شمالی نیز آغازشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا پوریا فر در گفتگو با  قم فردا، با اشاره به این‌که از ابتدای امسال تاکنون 3 هزار سرویس از پایانه‌های استان جابجایی مسافر انجام شده است، اظهار داشت: از این تعداد 2 هزار و 400 سرویس به مرز مهران منتقل شده اند که درمجموع ۷۸ هزار زائر به عتبات عالیات اعزام شدند.

وی ادامه داد: علاوه بر این از 6 پایانه فعال در شهر قم 218 هزار نفر به مشهد مقدس و 217 هزار نفر نیز به مرزهای مشترک با کشور عراق جابجایی مسافر صورت گرفت است.

پوریا فر بابیان این‌که جلوگیری از ایجاد پایانه‌های محلی یکی دیگر از برنامه‌های این سازمان است، تصریح کرد: برای جلوگیری از این کار گشت‌های بازرسی فعال خواهد شد تا جابجایی مسافر به‌صورت قانونی انجام شود.

مدیرعامل پایانه‌های مسافربری و حمل‌ونقل به ایجاد دو پایانه جدید در استان اشاره کرد و گفت: ساخت پایانه جنوبی مصوب شده و پیگیر واگذاری زمین برای شروع احداث آن هستیم.

وی ادامه داد: در طرح جامع ترافیک شهری، پایانه شمالی نیز برای شهر در نظر گرفته‌شده است که کار مطالعات آن شروع‌شده است.

پوریا فر انتقادات صورت گرفته در خصوص وضعیت نامناسب سه‌راه خرمشهر در ورودی شهر قم را درست دانست و ابراز داشت: در ورودی شهر از سمت سلفچگان در سه‌راه خرمشهر نیز زیرساخت‌های لازم انجام‌شده است که خودروها وارد پایانه شوند اما شورای ترافیک با ورود اتوبوس به این پایانه موافقت نکرده است.

وی مشکلات میدان شهدای 72 تن را موردتوجه قرارداد و گفت: این میدان مشکلات زیادی دارد و مصوب شد که سوهانی‌ها و سایر صنوف از این مکان جمع‌آوری می‌شود.

مدیرعامل پایانه‌های مسافربری و حمل‌ونقل تصریح کرد: سیمای و منظری که این میدان دارد نیز شایسته قم نیست و باید در این زمینه نیز تصمیم‌گیری‌های لازم صورت بگیرد.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه