logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم:

استان قم بالاترین سرانه مطالعه در کشور را دارد

استان قم بالاترین سرانه مطالعه در کشور را دارد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم بابیان این‌که آمار کشوری سرانه مطالعه نسبت به میانگین جهانی قابل‌قبول نیست، گفت: بااین‌حال استان قم بالاترین سرانه مطالعه در کشور را دارد که نشان‌دهنده توجه مردم قم به مطالعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، سید موسی حسینی کاشانی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت افزایش سرانه مطالعه کتاب در استان، اظهار داشت: استان قم یکی از استان‌های پیشتاز در امر مطالعه و دانش‌افزایی است به‌طوری‌که بر اساس اعلام مرکز آمار درزمینهٔ سرانه مطالعه، استان قم رتبه اول را دارد.

وی ادامه داد: البته سرانه مطالعه در کشور نسبت به میانگین جهانی و استاندارد پایین است به‌طوری‌که در کشور مردم روزانه 13 دقیقه و هفتگی 1 و نیم ساعت مطالعه دارند اما بااین‌وجود مردم قم نسبت به‌کل کشور مطالعه بیشتری دارند.

حسینی کاشانی ابراز داشت: البته در این میان وجود مراکز دانشگاهی و حوزوی فراوان نقش زیادی در این زمینه‌دارند و موجب ارتقای رتبه قم در کشور شده‌اند.

وی در ادامه برگزاری چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان قم و سومین نمایشگاه تخصصی کتاب کودک و نوجوان در استان را موردتوجه قرارداد و بیان داشت: این نمایشگاه فرصتی را مهیا خواهد کرد تا شهروندان از نزدیک با حوزه کتاب ارتباط برقرار کرده و با حمایت‌های ارشاد بتوانند از ظرفیت‌های موجود و تخفیف‌های که دیده‌شده، بهره‌مند شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم خاطرنشان کرد: با توجه به بررسی‌های صورت گرفته اولویت اول مردم در نمایشگاه‌های کتاب، خرید کتاب‌های رمان و داستان است و در مرحله دوم مخاطبان به کتاب‌های دینی علاقه‌مند بوده و خرید این کتاب‌ها را در اولویت قرار می‌دهند.

وی افزود: سومین اولویت مردم کتاب‌های تخصصی و روانشناسی است که فروش این کتاب‌ها نیز در نمایشگاه‌ها رضایت‌بخش بوده است.

حسینی کاشانی بالا بودن سطح نمایشگاه امسال را موردتوجه قرارداد و گفت: نکته دیگری که از ویژگی‌های نمایشگاه امسال است حضور ناشران برتر استانی است که قطعاً سطح نمایشگاه را بالا خواهد برد.

وی به ظرفیت‌های بالای استان قم درزمینهٔ برگزاری نمایشگاه‌های مختلف اشاره کرد و بیان داشت: دغدغه‌های زیادی درزمینهٔ برگزاری نمایشگاه وجود وارد که یکی از این دغدغه‌ها نبود مکانی برای نمایشگاه است که درواقع از این موضوع متضرر شده‌ایم.

حسینی کاشانی افزود: استاندار قم در این زمینه نگاه مثبتی دارند و امیدواریم با حمایت‌های وی بتوانیم مکانی را برای نمایشگاه‌های کتاب ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا، ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه